INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Izgradnja montažne hale za pokrivanje otvorenog bazena SRC „Tašmajdan”

08.09.2010. | Beoinfo

Grad je izdvojio sredstva za izgradnju montažno-demontažne hale za pokrivanje otvorenog bazena SRC „Tašmajdan”.

– Na „Tašmajdanu” postoje uslovi za izgradnju montažne hale nad otvorenim bazenom, budući da između njega i zatvorenog bazena postoji topla veza. Na taj način grad će u zimskom periodu dobiti još jedan olimpijski bazen koji će moći da se koristi za sportske aktivnosti i rekreaciju, a u letnje vreme hala će biti demontirana. U ovom centru biće rekonstruisani i kotlovi, kako bi imali kapacitet da zagreju oba bazena. Saniraćemo i dečji bazen na otvorenom plivalištu, zajedno sa toboganom, tako da će biti spreman za narednu sezonu – rekao je gradski sekretar za sport i omladinu Aca Kovačević.

On je najavio da će do iduće jeseni iz sredstava Nacionalnog investicionog plana i sredstvima grada biti saniran i otvoreni sportski stadion „Tašmajdana”. Ovaj objekat dobiće nove tribine i novu rasvetu, a biće renovirane  i svlačionice i mala sala. Kada radovi budu završeni, klizanje će biti ponovo vraćeno na „Tašmajdan”.

U hali „Pionir” parket je potpuno repariran i obeležen prema novim pravilima Međunarodne košarkaške organizacije, a renovirane su i svlačionice ovog objekta.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;