INFONET-468X60-BANNER

Novi proizvodi i tržišta - "Karbon" počinje proizvodnju fug mase

19.04.2010. | Biznis

Kompanija za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu "Karbon" iz Topole, kao odgovor na ekonomsku krizu, ponudiće tržištu nove proizvode i inteziviraće nastup na tržištima regiona, kazao je direktor marketinga te kompanije Aleksandar Jovanović.

- Generalno naša prodaja raste, ali uvek postoji određeni nivo obazrivosti za budućnost i zato se trudimo da izradimo kvalitetnu mrežu distributera u okruženju - rekao je Jovanović prilikom predstavljanja te kompanije na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu.

On je istakao da će ta firma ubuduće biti prisutnija u Bugarskoj, Rumuniji i nekim drugim zemljana Evropske unije i izrazio očekivanje da će joj to pomoći da nastavi rast koji je započeo u prošloj i u 2008. godini.

- Da bismo upotpunili našu ponudu na tržištu, "Karbon" će u ovoj godini proizvoditi i fug mase, koje su upravo u pripremi i prvi rezultati pokazuju da će to biti kvalitetan proizvod koji će moći da prati proizvode koje smo do sada nudili, kao što su lepkovi za keramiku - objasnio je Jovanović.

On je naveo da se paleta proizvoda kompanije sastoji, pre svega, od praškastih i tečnih proizvoda za dekoraciju zidova i fasada, ali da kompanija nudi i osnovne materijale, kao što su glet mase, lepkovi i drugo.

Tu je, kako je naveo, i nova linija "Karbonovih" polikolor premijum proizvoda - dekorativnih boja za stanove i fasade.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;