INFONET-468X60-BANNER

Ponovo pokrenut postupak za izgradnju podzemne javne garaže "Pinki"

30.05.2019. | Novosti

Dugo planirana izgradnja podzemne garaže kod hale „Pinki“ u Zemunu, ponovo se aktuelizuje. Naime, JP Parking servis raspisao je nedavno tender za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju podzemne javne garaže sa izradom studije o proceni uticaja na životnu sredinu. Na tedneru je tražena i firma koja bi bila zadužena za tehničku kontrolu projekata za dobijanje građevinske dozvole za njenu izgradnju.

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove izdao je Informaciju o lokaciji za ovu parcelu još 31. oktobra 2014. godine.

Ilustracija (www.pixabay.com)

- Prema navedenoj planskoj dokumentaciji, parcela se nalazi na delu gradskog parka sa javni objektima. Na delu kod hale „Pinki“ planirana je izgradnja podzemne garaže u jednom nivou, površine 6.144m². Kapacitet garaže je 220 parking mesta. Pristuo je moguć iz ulice Gradski trg, a izlaz ka Nemanjinoj ulici - navodi se u dokumentaciji.

Objekat je pozicioniran paralelno sa Sportskim rekreativnim centrom i nalazi se na rastojanju od oko devet metara u odnosu na prizemlje dvorane. Ukopan je, tako da bi na jednom delu krova garaže trebalo da se formira ozelenjen krov. Drugi deo krova budućeg objekta biće u funkciji pešačkog platoa ispred ulaza u „Pinki“.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


hiCAD
hiCAD
NOVI SAD
www.hicad.biz

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.com

LAYHER
LAYHER
BEOGRAD-ZEMUN
www.layher.rs

EURO TERMIK
EURO TERMIK
KRALJEVO-VRDILA
www.eurotermik.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;