INFONET-468X60-BANNER

"Ničija ulica" još čeka asfaltiranje

28.03.2019. | G. Novaković | Novosti

Već tri meseca žitelji naselja Veljko Vlahović čekaju da se završi asfaltiranje u istoimenoj ulici. Oko 200 metara je završeno, ali na čekanju je još pola od toga - stotinak metara. Iako zvanično to niko nije rekao, ovo odlaganje završetka posla, sumnjaju stanovnici, posledica je toga što se pomenuta saobraćajnica prostire i na opštini Zvezdara, i na opštini Voždovac, a granica nije sasvim utvrđena.

Do pola ulice je ravni asfalt, od polovine - šljunak, spreman za završni sloj. Ovako je u utorak izgledao deo puta u naselju, a radovima su prestali, kako kažu žitelji, kod broja 37. Navodno, upravo je tu i granica između dveju opština.

Ilustracija (www.pixabay.com)

- Donji deo ulice čeka na kraj radova, a to se odugovlači čak tri meseca - kaže Milivoje Madžarević, upravnik jedne od zgrada. Na sređivanje čeka, sudeći prema nezvaničnoj granici, deo ulice koja pripada opštini Voždovac. Ipak, na nedavno održanom skupu stanara, tokom kojeg je organizovana velika akcija čišćenja naselja, došli su predstavnici GO Zvezdara koji su obećali da će proveriti kome pripada problematični deo, i da su oni voljni da završe asfaltiranje. Međutim, počele su da kolaju priče po kraju da je to, ipak, u nadležnosti Voždovca.

Novostima su potvrdili nadležni u Opštini Voždovac da radovi na asfaltiranju preostalog dela Ulice Veljka Vlahovića treba da krenu i da će ukoliko vremenski uslovi dozvole, posao biti završen za 15 dana.

Naselje Veljko Vlahović kuburi i sa nedostatkom trotoara. Žitelji to ocenjuju kao jednu od vodećih nevolja, naročito kada se uzme u obzir da u ovom delu grada ima skoro 6.000 stanovnika, a biće ih još više, jer niču nove zgrade.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;