Alumlight na tržištu Srbije

13.02.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Vodeća izraelska kompanija Alumlight Production LTD Israel koja se već 28 godina bavi projektovanjem, razvojem, proizvodnjom i distribucijom oplatnih sistema i svih vrsta građevinskih sistema je osnovala svoje prvo predstavništvo u Srbiji. Lager kompanije se nalazi u Valjevu, dok je kompletan upravni i logistički centar u izraelskom gradu Mevo Karmel, a fabrika za proizvodnju oplatnih sistema u gradu Kfar Tavor.

Projekat je započet u prvoj polovini 2018. godine, a zvanično od avgusta prošle godine posluje na teritoriji Srbije. Ideja je bila da se inteligento osmišljeni proizvodi visokog kvaliteta ponude na tržištu van granica Bliskog istoka kako bi bili dostupni većem području potrošača. Od tada kompanija aktivno radi na osvajanju novog tržišta i promociji svojih visokokvalitetnih proizvoda i usluga, o kojima najbolje govore mnogobroji uspešni projekti širom Izraela u koje je Alumlight bio uključen. Uspostavljena je uspešna saradnja sa firmom Optimus d.o.o. sa Uba, a planirano je i učešće na 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu u aprilu ove godine.

Alumlight na tržištu Srbije

Alumlight Srbija se može pohvaliti da je za vrlo kratko vreme rada na srpskom tržištu uspela da zadobije poverenje i da se priključi izgradnji dva važna projekta. Prvi projekat je izgradnja atletskog stadiona u Kraljevu, a drugi je izgradnja pruge na deonici Inđija-Novi Sad u saradnji sa firmom Ingrap-omni d.o.o, koji je deo međunarodnog projekta izgradnje brze pruge Beograd-Budimpešta, a čiji su investitor Železnice Srbije a.d.

Tokom svog dugogodišnjeg postojanja, Alumlight je bio izuzetno strog u poglednu kvaliteta opreme, usluga i kreativnih rešenja za izgradnju koje pruža, omogućavajući u isto vreme niske troškove rada i materijala u korist svojih klijenata.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....