INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novi poslovni kompleks na Vračaru „Ziegel House“

13.07.2017. | eKapija

Tržište poslovnih objekata u Beogradu uskoro će biti bogatije za još jedan moderan poslovni kompleks, budući da na uglu Nebojšine i Rudničke ulice, nadomak auto-puta E70 i Hrama Svetog Save na Vračaru, niče novi poslovni kompleks „Ziegel House“.

Kako je saopštila kompanija West Properties, ekskluzivni zastupnik za izdavanje novog objekta, nakon završetka svih radova poslovni kompleks će se sastojati od dve nezavisne šestospratne poslovne zgrade vrlo upečatljivog i autentičnog arhitektonskog rešenja.

- Kompleks će raspolagati sa 5.500m² prostora A klase namenjenog za kancelarije. Zakupci, koji se odluče za proširenje ili premeštanje svog poslovanja u ovo moderno poslovno zdanje, uživaće u maksimalnoj fleksibilnosti prostorne organizacije, s obzirom na to da se svaki sprat može lako podeliti na zasebne celine u skladu sa zahtevima zakupaca i tipom njihovog poslovanja - navedeno je u saopštenju kompanije West Properties.

Slika. Budući izgled kompleksa „Ziegel House“

Prostori u prizemlju planirani su za uslužne delatnosti, dok će zakupcima i njihovim posetiocima u podzemnoj garaži na raspolaganju biti 70 parking mesta.

Po rečima Marije Miladinović, agentkinje kompanije West Properties, ova poslovna zgrada predstavlja jedinstvenu priliku za sve ozbiljne kompanije koje traže kvalitetan kancelarijski prostor u gradskoj zoni.

- S obzirom na trenutni nedostatak ponude poslovnog prostora A klase na našem tržištu, nova zgrada na Vračaru će biti pravo osveženje - navodi Miladinović.

Investitor ovog kompleksa je kompanija Trgomen Nekretnine iz Kraljeva, a radove izvodi kompanija KPV-Invest. Završetak radova očekuje se do novembra 2017. godine, a kako su rekli za portal eKapiju, u toku su pregovori sa firmama koje će biti među prvim zakupcima prostora.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;