INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Počelo prijavljivanje za akciju „Uredimo zajedno”

21.02.2017. | Beoinfo

U želji da se sugrađani aktivnije uključe u uređenje svoje životne okoline, Grad Beograd i JKP Zelenilo Beograd i ove godine pokreću akciju „Uredimo zajedno”. U prethodne tri godine na ovaj način je uređeno 439 lokacija na teritoriji deset gradskih opština, a interesovanje građana je iz godine u godinu sve veće.

Skupštine stanara mogu prijaviti predloge za ozelenjavanje i uređenje svog stambenog naselja Zelenilu Beograd, koje će obezbediti sav potreban biljni i dendro materijal, parkovski mobilijar, lopate, rukavice, farbu, četke i ostala sredstva potrebna da se posao obavi kvalitetno, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

Prijava za akciju vrši se pisanim putem, a obrazac za prijavu može se preuzeti sa sajta JKP Zelenilo Beograd. Prijavljivanje počinje 20. februara i trajaće do 6. marta.

Skupštine stanara prijavljuju vrstu i sadržinu radova u pogledu uređenja i ozelenjavanja, kao i površinu na kojoj će ti radovi biti izvedeni. U okviru akcije moguće je izvoditi zemljane i biološke radove, kao što su sadnja ukrasnih biljaka, travnjaka i postavljanje parkovskog mobilijara (klupa i đubrijera). Građevinski radovi, kao što su izgradnja staza, platoa, dečjih igrališta, ugradnja fitnes rekvizita i slično, ne mogu biti predmet prijave za akciju.

Po isteku roka za prijavljivanje, stručne službe Zelenila Beograd obići će sve prijavljene lokacije i proceniti opravdanost i tehničku mogućnost realizacije zahteva. Iz Zelenila pozivaju sugrađane da se, kao i prethodnih godina, prijave za učešće u ovoj akciji i time svoje okruženje učine kvalitetnijim, zdravijim i lepšim za život.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;