INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

"Belgrade Plaza“ u završnoj fazi"

22.12.2016. | Beobuild

Izgradnja maloprodajnog centra „Belgrade Plaza" u Višnjičkoj ulici na Karaburmi nalazi se u fazi završnih radova, a otvaranje se očekuje na proleće 2017. godine. U avgustu 2015. godine počelo je rušenje objekata koji su se nalazili na parceli, čime su otvoreni pripremni radovi na izgradnji budućeg tržnog centra. Radi se o jednom od većih gradskih maloprodajnih centara sa 61.000 kvadrata bruto površine, odnosno 32.335 kvadrata prodajnog prostora raspoređenog na tri nivoa i preko 100 lokala. Planirano je da se maloprodaja obavlja na dva nivoa, dok bi se na trećem spratu nalazili restorani, zabava i druge uslužne delatnosti.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Pored glavnog ulaza iz Višnjičke ulice, izgrađen je i kolsko-pešački pristup iz Uralske ulice, čime je omogućen ulaz i sa gornje strane objekta. Kako je i deo krova planiran kao parking prostor, posetioci koji dolaze sa gornje strane ulaziće u tržni centar sa najvišeg nivoa. Garaža se nalazi u zadnjem delu i prostire se celom visinom objekta, što omogućava pristup parkingu sa svih etaža. Radi se o velikom maloprodajnom objektu sa preko 100 lokala, prostranim restoranskim delom i kompleksom sa 8 bioskopskih sala, a po svojoj korisnoj površini ovo će biti treći najveći ovakav centar u Beogradu.

Od svetskih robnih marki lokale će imati H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Fashion&Friends, Lindex, Springfield, Navigare, Bata, Shoestar, Nursace-Africa, Luna, Imperio Irena Grahovac i drugi. Uz veliki supermarket, „Belgrade Plaza“ će imati i Dexy Co centar na 1.200 m², prodavnice sportske opreme Sport Vision, Planeta Sport i Converse, kao i niz prodavnica iz sektora nakita i kozmetike Swarovski, Pandora, Bomar, S&L, Oxette, Sephora, Jasmin, Lilly, BENU, Yves Rocher. Takozvani „food court" ili restoranski deo nudiće McDonald’s, KFC, O’brock, Asia Food i Atos Pizza, a u delu za razonodu nalaziće se i „Cineplexx“ bioskop sa 8 bioskopskih sala i novom tehnologijom laserskih projekcija.

Investitor je izraelska kompanija Plaza Centers, vrednost investicije premašuje 60 miliona evra, a otvaranje je najavljeno za mart/april 2017.godine.

 

Komentari: 1

nenad 11.01.2017 16.02.08

Recite da li ce biti manjih lokala za izdavanje za ugostiteljsku delatnost. Nenad.

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;