INFONET-468X60-BANNER

Put Draževac - Mislođin asfaltiran pre roka

07.06.2016. | Tanjug

U opštini Obrenovac završeno je asfaltiranje puta Draževac - Mislođin, a gradski menadžer Goran Vesić je izjavio da su radovi koštali oko 66 miliona dinara, i da su završeni pre roka.

- Građani ovog dela Obrenovca konačno su dobili pravi izlaz na Ibarsku magistralu i put kakav treba da imaju - rekao je Vesić.

Podsetivši da su radovi počeli 9. aprila i da je bilo predviđeno da budu gotovi za tri meseca, Vesić je napomenuo da je asfaltirano šest kilometara puta.

Projekat je, kako je naveo, završen zajedničkom saradnjom grada Beograda, Republike Srbije i opštine Obrenovac.

Gradski menadžer je istakao da su sledeći koraci radovi na putu od Draževca prema Vraniću koji je „u jako lošem stanju“.

Beograd će ove godine, preko Direkcije za građevinsko zemljište, uložiti oko 113 miliona dinara u Obrenovac, rekao je Vesić i dodao da će, pored toga, u puteve biti uloženo oko 60 miliona dinara.

Predsednik SO Obrenovac Mirko Vranešević je rekao da je saobraćajnica Draževac - Mislođin od izuzetno velikog značaja s obzirom da povezuje šest obrenovačkih seoskih mesnih zajednica sa Obrenovcem.

Ujedno, kako je dodao, ta saobraćanica predstavlja vezu Obrenovca sa Ibarskom magistralom i gradskom opštinom Lazarevac.

- Ova saobraćajnica je izgrađena pre gotovo četiri i po decenije i praktično od tada do danas u njenu rekonstrukciju uopšte nisu ulagana sredstva - rekao je Vranešević.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;