INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Trimo nudi direktnu podršku investitorima zainteresovanim za izgradnju industrijskih objekata u Srbiji

09.11.2009. | Gradjevinarstvo.rs

Trimo inženjering, jedna od kompanija internacionalne Trimo grupe, u svoju ponudu uvrstila je sasvim novu mogućnost za investitore kojima je potreban industrijski objekat na strateškoj poziciji u blizini Beograda: kompletno rešenje ili izgradnja objekata po principu „ključ u ruke“ na 36 hektara zemljišta u industrijskoj zoni Šimanovci, koje se nalazi na približno 20 kilometara od Beograda.

Ta mogućnost u narednom periodu predstavljaće dragulj u nizu mogućih rešenja u ponudi Trima u Srbiji, jer se zemljište nalazi na auto–putu Beograd – Zagreb, na koridoru 10 i opremljeno je kompletnom infrastrukturom.

„Trimo je ovim potezom u svoju ponudu od ideje do realizacije uključio i mogućnost da potencijalnom investitoru ponudi kompletnu uslugu od lokacije na strateškoj poziciji spremnoj za izgradnju, preko projektovanja, pribavljanja potrebne dokumentacije, do kompletne izgradnje objekta po principu ’ključ u ruke’“, izjavio je Damir Kočan, direktor Trimo inženjeringa. „Time smo potencijalnim investitorima obezbedili mogućnost da sve što im je potrebno nađu na jednom mestu – uz bitno smanjenje uloženog napora i novca za pripremu investicije.“

Još jedna mogućnost za buduće investitore je i idejni projekat ’Tehnopark – Šimanovci’, idejno rešenje industrijske zone u okviru već postojeće, u kojoj bi bili definisani svi neophodni elementi – počev od saobraćajnica, prostornog uređenja i rasporeda budućih industrijskih objekata. „S obzirom na to da je sa ovim projektom upoznata i opština, očekujemo da ćemo zahvaljujući dosadašnjoj bliskoj saradnji, takvim planiranjem već opisani proces pripreme za izgradnju još dodatno da skratimo“, dodao je Slobodan Tanasković, rukovodilac inženjering projekata u Trimo inženjeringu.

Uz sve navedene mogućnosti, potencijalnim investitorima Trimo može da ponudi i svoje dragoceno iskustvo od pola veka izgradnje širokog spektra objekata, kao i internacionalno iskustvo u više od 50 zemalja sveta. „Poverenje, kvalitet, inovacije i partnerski odnosi sa svim našim saradnicima su naše ključne vrednosti, i učešćem ovakvim razvojnim projektima želimo da doprinesemo i dobrobiti lokalne zajednice i kompletnog društva u kome poslujemo“, zaključuje Damir Kočan.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;