Trimo nudi direktnu podršku investitorima zainteresovanim za izgradnju industrijskih objekata u Srbiji

09.11.2009. | Gradjevinarstvo.rs

Trimo inženjering, jedna od kompanija internacionalne Trimo grupe, u svoju ponudu uvrstila je sasvim novu mogućnost za investitore kojima je potreban industrijski objekat na strateškoj poziciji u blizini Beograda: kompletno rešenje ili izgradnja objekata po principu „ključ u ruke“ na 36 hektara zemljišta u industrijskoj zoni Šimanovci, koje se nalazi na približno 20 kilometara od Beograda.

Ta mogućnost u narednom periodu predstavljaće dragulj u nizu mogućih rešenja u ponudi Trima u Srbiji, jer se zemljište nalazi na auto–putu Beograd – Zagreb, na koridoru 10 i opremljeno je kompletnom infrastrukturom.

„Trimo je ovim potezom u svoju ponudu od ideje do realizacije uključio i mogućnost da potencijalnom investitoru ponudi kompletnu uslugu od lokacije na strateškoj poziciji spremnoj za izgradnju, preko projektovanja, pribavljanja potrebne dokumentacije, do kompletne izgradnje objekta po principu ’ključ u ruke’“, izjavio je Damir Kočan, direktor Trimo inženjeringa. „Time smo potencijalnim investitorima obezbedili mogućnost da sve što im je potrebno nađu na jednom mestu – uz bitno smanjenje uloženog napora i novca za pripremu investicije.“

Još jedna mogućnost za buduće investitore je i idejni projekat ’Tehnopark – Šimanovci’, idejno rešenje industrijske zone u okviru već postojeće, u kojoj bi bili definisani svi neophodni elementi – počev od saobraćajnica, prostornog uređenja i rasporeda budućih industrijskih objekata. „S obzirom na to da je sa ovim projektom upoznata i opština, očekujemo da ćemo zahvaljujući dosadašnjoj bliskoj saradnji, takvim planiranjem već opisani proces pripreme za izgradnju još dodatno da skratimo“, dodao je Slobodan Tanasković, rukovodilac inženjering projekata u Trimo inženjeringu.

Uz sve navedene mogućnosti, potencijalnim investitorima Trimo može da ponudi i svoje dragoceno iskustvo od pola veka izgradnje širokog spektra objekata, kao i internacionalno iskustvo u više od 50 zemalja sveta. „Poverenje, kvalitet, inovacije i partnerski odnosi sa svim našim saradnicima su naše ključne vrednosti, i učešćem ovakvim razvojnim projektima želimo da doprinesemo i dobrobiti lokalne zajednice i kompletnog društva u kome poslujemo“, zaključuje Damir Kočan.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Ognjen 15.01.2019.
Ja radim te krovove deset godina i nikad ni...
Cacanin 31.12.2018.
Gos Janko vi pričate o radniku koji radi na...
Darko 31.12.2018.
Zakoni postoje, ali se ne poštuju. Sem jedn...
janko 21.12.2018.
Da su tolike dnevnice u Srbiji, nebi niko i...
Saša 10.12.2018.
Dok se ne presvuče asfalt Batrovci -Sremska...