INFONET-468X60-BANNER

"Delez Srbija" izdvojila 150.000 EUR za obnovu Cvetnog trga (video)

21.08.2015. | Tanjug

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i potpredsednik za razvoj poslovanja kompanije „Delez Srbija“ Slobodan Rudan potpisali su Ugovor o finansiranju završnih radova na rekonstrukciji Cvetnog trga prema kojem će kompanija „Delez“ za radove izdvojiti 150.000 evra.

Mali se zahvalio kompaniji „Delez Srbija“ što je našla interes i pokazala da je društveno odgovorna kompanija spremna da pomogne gradu i donira polovinu sredstava neophodnih za završetak radova na Cvetnom trgu.

Gradonačelmik Beograda je podsetio da je samoposluga na Cvetnom trgu otvorena 1958 godine i najstarija je samoposluga u prestonici, a da ju je „Delez“ potpuno obnovio.

- Sada će i okruženje tog objekta dobiti potpuno nov izgled i Cvetni trg će, kada bude završen krajem oktobra, biti jedan od najlepših u gradu – rekao je Mali novinarima nakon potpisivanja ugovora.

Podsećajući da je grad započeo rekonstrukcije nekoliko ulica i trgova, Mali je istakao da će grad do kraja godine ispuniti cilj i obnoviti 100 „urbanih džepova'', trgova, parkića...

- Želimo da centar grada postane pešačka zona, a sa rekonstrukcijom trga Slavija sledeće godine ceo potez od Slavije do Knez Mihailove izgledaće drugačije i Cvetni trg će se potpuno uklopuiti u tu sliku – rekao je Mali.

Rudan je kazao da je kompanija odlučila da donira 150.000 evra za uređenje Cvetnog trga koji treba da izgleda u skladu sa očekivanjima sugrađana. On je dodao da je ponosan na saradnju sa grdom koja će, kako kaže, biti nastavljena.

- Verujemo da će naši potrošači i svi građani biti zadovoljni izgledom Cvetnog trga kada on bude završen – rekao je Rudan.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;