Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu od 11. do 15. maja

05.05.2015. | eKapija

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća biće održan od 11. do 15. maja 2015. godine na Beogradskom sajmu, saopštili su organizatori. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji se održava pod sloganom "Korak u budućnost", najstariji je, najveći i najreprezentativniji sajam tog profila u ovom delu Evrope.

Više od 500 domaćih i stranih, direktnih i indirektnih izlagača i drugih učesnika iz dvadesetak zemalja predstaviće savremene tehnologije i inovativne proizvode i projekte iz oblasti elektroenergetike, elektronike, automatizacije, robotike, telekomunikacija, procesne tehnike, logistike, materijala, energetske efikasnosti, alternativnih i obnovljivih izvora enerije, IKT-a, korporativnog softvera i drugo. Pored izlagačkog, obezbeđen je i izuzetno bogat stručni prateći program.

Poseban pečat ovogodišnjem Sajmu tehnike daće i međudržavna poslovna konferencija posvećena unapređenju ekonomske saradnje Srbije i Italije u domenu razvoja i primene novih proizvodnih tehnologija, posebno mehatronike, robotike i industrijske automatizacije, sa težištem na održivoj "fabrici za budućnost", a uz učešće najrelevantnijih organizacija i asocijacija dveju zemalja u ovom sektoru.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...
Milan 07.09.2020.
Prave prototip koji će moći da skladišti 1k...
Vesna 01.09.2020.
Sadasnji put Paracin-Zajecar-Negotin prolaz...