Big Tigar spreman za 9. oktobar

16.09.2014. | PlusOnline

Izgradnja novog proizvodnog pogona „Mišlena“, inače najveće investicije u poslednjih nekoliko decenija u Pirotu, polako se privodi kraju. Svečano otvaranje novog pogona fabrike Tigar Tyres – Big Tigar predviđeno je 9. oktobra.

Investicija koja je jedna od najvećih u Srbiji, predviđa izgradnju magacinskog prostora od oko 15.000 kvadrata, kao i  proizvodni prostor, površine oko 60.000 kvadratnih metara. Na gradilištu su angažovane firme „Deneza“, “North” i “Termoinženjering” sa podizvođačima.

Velika proizvoidna Hala na prostoru od 6 hektara je završena. U okviru ovog prostora su i kancelarije, radionice i sanitarni kompleks. U toku su tkzv. fini radovi. Uredjenje prostora, postavljanje podova, kancelarijskog nameštaja. Mašine su postavljene u proizvodnim pogonima i ovih dana u toku su i probni radovi. Sve ove aktivnosti biće završene do kraja meseca, da bi se do devetog oktobra  uradila i poslednja „glazura“!

Paralelno sa ovim radovima uredjuje se i prostor oko Hale. Nanosi se velika količina zemlje na kojoj će biti travnjaci. Uredjuju se ulice za komunikaciju. U toku su radovi koji podrazumevaju kompletnu zaštitu ljudi i imovine, protivporažni sistem, sprinkler sistem, kao i sistem za dojavu požara.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 04.08.2020.
Dobar dan, želim da odradim izolaciju krova...
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...