INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Tara Concept - domaći parket svetske premium klase

21.04.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Tara Concept, jedan od najvećih domaćih proizvođača ekskluzivnih parketa i podnih obloga, proslavlja 30 godina uspešnog poslovanja. Kompanija Tara Concept je ponosna što Srbiju u svetu može da predstavi u najboljem svetlu i što upravo proizvodi koji potiču iz Srbije zadovoljavaju svetski nivo kvaliteta.

Tara Concept - domaći parket svetske premium klase

Tara Concept je prošla dug put ka ostvarenju svojih ciljeva. Radi se o tradiciji dugoj 30 godina. Na početku poslovanja Tara Concept je bila mala firma za primarnu preradu drveta sa tek nekoliko radnika. Od tada konstantno napreduje i stalno podiže lestvice u poslovanju. Tara Concept je danas lider u svojoj oblasti u Srbiji, zvanično jedno od 100 najuspešnijih preduzeća u našoj zemlji.

Tara Concept - domaći parket svetske premium klase

Menadžment firme se 1999. godine odlučuje za zaokret u poslovanju, za investiranje u nove tehnologije, i tom odlukom zauzimaju novi pravac poslovanja. Uvođenje najsavremenije tehnologije u Srbiju je doprinelo da razvoj bude eksponencijalan i da primarni proizvod bude doveden do savršenstva. Nivo u tom procesu dodatno je podignut 2008. godine kada je počelo sa proizvodnjom unikatnog parketa. Reč je o luksuznim parketima, ručne izrade, od nestandardne vrste drveta, što predstavlja sinonim za unikatno.

Tara Concept - domaći parket svetske premium klase

- Nijednog trenutka nismo se odvajali od tradicionalnog načina pravljenja parketa koji , istini za volju, uvek teži kvalitetu. Međutim, da bismo sustigli svetske kompanije u načinu proizvodnje, morali smo da uvodimo u proces proizvodnje i moderne tehnologije, da određene procese rada automatizujemo. Time smo dobili preciznost. Odlučili smo da naš parket bude mešavina tradicionalnog i modernog, zadovoljavajući standarde, ali stvarajući jedinstvenost i razliku u odnosu na druge. Naši zadovoljni kupci kažu da smo uspeli - rekli su iz kompanije Tara Concept.

- Na početku, kao i danas, plašili smo se zuba vremena. Da ne uništi ono u šta je uložena velika energija, rad, trud i posvećenost. Sopstvenom dovitljivošću i kvalitetom sirovina obezbedili smo dugotrajnost. Našli smo način da naši proizvodi traju decenijama - dodali su.

Tara Concept - domaći parket svetske premium klase

- Koliko uživamo u dodiru sa prirodom, jasno govori činjenica da pored fabrike gajimo sopstveno voće. U sklopu fabrike, imamo prostorije u kojima negujemo prijateljstvo i profesionalizam, kao i napredak onog najvrednijeg - ljudi. Želeli smo da budemo zdrava kompanija, sa radnicima koji sebe smatraju ponosnim delom nečeg većeg" - navode u Tara Conceptu.

Već tri decenije Tara Concept parket krasi neke od najlepših zdanja i domova širom Evrope i sveta, a takođe je svoje mesto našao u ekskluzivnim projektima novogradnje u Srbiji.

Tara Concept - domaći parket svetske premium klase

Investitori koji žele da svojim kupcima pruže parket vrhunskog kvaliteta se odlučuju za Taru i premium klase parketa koji su, možemo slobodni reći, večni. Objekti - reference su rezidencijalna zdanja, dvorci u Francuskoj, vile u Italiji, Izraelu, kao i lusksuzni butici za Pradu, Beneton i druge. Između ostalog, tu su predsednička palata u Uzbekistanu, showroom za Beograd na vodi, ambasade, BMW-ovi saloni, elitni stambeno-poslovni kompleksi kao što je Flatiron u Skoplju, hoteli i luksuzni restorani širom Evrope i sveta, zgrada Geozavoda u Beogradu, kao i mnogi drugi luksuzni objekti.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;