Mak trade - Građevinska oprema koja odgovara vašim potrebama

18.01.2021. | Gradjevinarstvo.rs

MAK TRADE GROUP je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom artikala iz sledećih oblasti: automatika, elektroinstalacioni materijal i elektro galanterija, rasvetna tela i pribor, ventilacioni uređaji i dodatna oprema, grejna tela i rezervni delovi bele tehnike. Poverenje i pouzdanost gradi već više od 25 godina, pa danas raspolaže savremenim proizvodnim i skladišnim prostorima i sredstvima za manipulaciju i brzu isporuku elektromaterijala, kao i zalihama proizvoda širokog asortimana.

Mak trade

Proizvodi, skladišti i distribuira proizvode, kako kupcima na teritoriji Srbije, tako i onima na prostorima bivše Jugoslavije (Bosna I Hercegovina, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, Slovenija), zatim klijentima u Grčkoj i Bugarskoj. Takođe, snabdeva klijente na tržištu  zapadne Evrope (Švajcarska, Luksemburg i Italija) i istočne Evrope (Rusija i Ukrajina). 

Mak trade

Proizvodi

MAK TRADE GROUP u svojoj ponudi ima niz sopstvenih proizvoda, zatim proizvode renomiranih, domaćih i svetskih proizvođača koji se koriste za opremanje prostora ili celog objekta.

 • kablovi, provodnici, merna sklopna i regulaciona tehnika (sklopke, mikro prekidači, kontaktori, brojila, limitatori, releji…); 
 • elektroinstalacioni materijal (razvodni i građevinski ormani, kablovske motalice, utikači, prekidači, automatski osigurači...);
 • ventilatori (kupatilski, industrijski, plafonski) i ventilacione rešetke; 
 • grejna tela (kupatilske grejalice, kaloriferi);
 • rasveta (prigušnice, svetiljke, lampe, reflektori, lusteri, paneli, ramovi, sijalice);
 • rezervni delovi bele tehnike.

Mak trade - magacin

Reference

MTG i M-T proizvodi se nalaze u mnogobrojnim lokalima, tržnim centrima i hipermarketima kao što su: Uradi Sam, Gigatron, Tehnomanija, Attrium Home Center, Brico S. Proizvodi iz ponude se zahvaljujući saradnji sa Energoprojektom i Interfastom, nalaze i u hotelu Hilton, zgradama Navigator i NCR na Novom Beogradu, i u kompleksima kao što su Beograd na vodi i Novi Dorćol.

Mak trade

Kvalitet, standardi i sertifikati

Vođeni idejom da je klijentu neophodno ponuditi proizvod visokog kvaliteta, MAK TRADE GROUP, već dugi niz godina posluje u skladu sa najvišim međunarodnim standardima, uspostavljenim menadžmentom kvaliteta ISO 9001:2008, kao i standardima ISO 14001:2005 i OHSAS 18001:2007.  

Proizvodi MTG i M-T brenda, zadovoljavaju visoke međunarodne standarde u pogledu kvaliteta i garancije, što dokazuju sertifikati slovenačkog instituta SIQ Ljubljana, kao i sertifikati i potvrde o usaglašenosti domaćih akreditovanih institucija. Naši najprodavaniji proizvodi poseduju EMC i LVD potvrde o usaglašenosti i izjave za stavljanje CE oznaka, koje su neophodne da bi se našli na probirljivom tržištu EU. Kvalitet proizvoda je veoma cenjen, zahvaljujući dugoročnom ulaganju u istraživanje i razvoj proizvoda, alata, primeni komponenti i materijala visokog kvalieta, savremenih tehnologija i dopadljivog industrijskog dizajna. Robu i proizvode iz asortimana skladišti na propisan način, u skladu sa Zakonom o skladištenju i manipulaciji. 

Mak trade - magacin

Ciljevi i planovi

Kompanija se trudi da maksimalno ispuni očekivanja, da klijentima obezbedi kvalitet, vrednost, dobar izbor i uslugu, kao i da bude istrajna i dosledna u tome.

Ciljevi MAK TRADE GROUP su:

 • Povećanje udela proizvodnje u ukupnim poslovnim aktivnostima.
 • Dugoročna saradnja sa kupcima/dobavljačima.
 • Efikasniji način rada i smanjenje troškova ne zanemarujući kvalitet proizvoda.
 • Širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda po konkurentnim cenama.
 • Podizanje logistike, usluga i komunikacije na još viši nivo.

Mak trade - zgrada

Planovi za budućnost su jasni: osvajanje novih tehnologija, učvršćivanje dobrih odnosa sa partnerima i širenje tržišta, poštujući principe tržišnog poslovanja i trendove u modernom društvu. Glavni poslovni cilj je osvajanje što više novih proizvoda, konkurentnih na domaćem ali i na tržištu u okruženju (zemlje ex YU), tržištu Ukrajine i Rusije, kao i na probirljivom tržištu EU.

Usled situacije povodom Covida 19, kompanija je odlučila da kupcima olakša uvid u asortiman i online kupovinu svojih proizvoda.  Novi online shop www.maktrade.rs nudi širok asortiman građevinske opreme. Preko web prodavnice fizićka i pravna lica mogu veoma lako poručiti i kupiti željene artikle.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Cane 02.08.2021.
To rušenje objekata ne ide nikom u prilog,p...
Jovan Vranjes 02.08.2021.
Opstina zemun nam je prodala placeve sve po...
Maki 28.07.2021.
Šta je sa nelegalnim zgradama gde investito...
Žile 28.07.2021.
Traže legalizaciju zgrada starih preko 40 g...
Predrag 24.07.2021.
Interesuje me cena po mq kako se krece