INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kako pravilno ugraditi termoizolacioni fasadni sistem?

21.02.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Bekament jedna je od tehnološki najnaprednijih kompanija za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu, sa kompletno zaokruženim procesom proizvodnje - od sirovine do finalnog proizvoda.

Nakon skoro tri decenije učenja, rasta i ulaganja, od male porodične firme Bekament je postao kompanija koja povezuje više od 450 zaposlenih, 1200 partnera i distributera i milione korisnika na više od 10 tržišta Evropske unije i regiona.

Kako pravilno ugraditi termoizolacioni fasadni sistem

Hrabrim inoviranjem kompanija pomera granice u različitim oblastima poslovanja i kontinuirano razvija portfolio visokokvalitetnih proizvoda za spoljašnje zidove i termoizolaciju, za unutrašnje zidove,  hidroizolaciju i polaganje keramike, proizvoda za drvo i metal, za zaptivanje i lepljenje, ručno i mašinsko malterisanje, proizvoda za specijalne namene, kao i dekorativnih materijala. 

Kako pravilno ugraditi termoizolacioni fasadni sistem

Snagu za buduće uspehe Bekament pronalazi u mnoštvu domova i poslovnih prostora koji su danas lepši, sigurniji i funkcionalniji zahvaljujući upravo proizvodima i naprednim rešenjima koje plasira.

Autentičnost kompanije ogleda se i u deljenju znanja, iskustva i podrške. Samo u Bekament trening centru svake godine više od 2000 fasadera, molera, keramičara i parketara stekne profesionalnu edukaciju. Kompanija, takođe, konstantno ulaže i u sve vidove unapređenja znanja koje dalje prenosi svojim zaposlenima, stejkholderima i korisnicima. 

Kako pravilno ugraditi termoizolacioni fasadni sistem

Prepoznajući značaj i benefite pravilne ugradnje fasadnih termoizolacionih sistema, tim stručnjaka iz Bekament kompanije pripremio je edukativan i sadržajan video materijal (tutorijal) kojim se jasno, precizno i konkretno objašnjava upravo ovaj proces.

Tutorijal na relevantan i praktičan način prikazuje jedan od važnijih i kompleksnijih procesa izvođenja radova iz segmenta građevinske industrije, a kroz primenu materijala iz BEKATHERM proizvodnog asortimana. 

Kako pravilno ugraditi termoizolacioni fasadni sistem

Na jednostavan način može se usvojiti novo znanje o postupku pravilne ugradnje termoizolacije, odnosno o stručnoj primeni svake pojedinačne komponente sistemskog rešenja, proizvodima i alatima koji se tokom procesa koristite.

Tutorijal nudi saznanja i o svim benefitima energetski efikasnih objekata, koji pored obezbeđivanja prijatnih i zdravih uslova života doprinose i smanjenju troškova za grejanje i hlađenje i do 40%.  

Kako pravilno ugraditi termoizolacioni fasadni sistem

BEKATHERM termoizolacioni fasadni sistemi, kao finansijski najisplativija rešenja, pogodni su za sve vrste podloga, brzo i lako se ugrađuju te obezbeđuju dugotrajnu i pouzdanu zaštitu, udobnost i toplinu poslovnih i stambenih objekata. Nude široku paletu nijansi završnog fasadnog maltera, a vrhunski kvalitet potvrđuje ETA sertifikat i garancija do 25 godina. 

Kako pravilno ugraditi termoizolacioni fasadni sistem

Bekament. Snaga je u našim rukama.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;