INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novi modeli Kubota bagera i utovarivača sa Euro V standardom

17.06.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Kubota, svetski lider u proizvodnji građevinskih mašina, danas u svojoj ponudi ima 3 potpuno nove mašine kategorije do 5 tona. KX060-5, U56-5 i U50-5 razvijeni su u skladu sa zahtevima kupaca kako bi osigurali činjenicu da se mašine usaglašavaju sa zahtevima industrije. Potpuno nove 3 mašine dokaz su da Kubota kupci i dalje imaju veliki izbor mašina na raspolaganju.

Novi modeli Kubota bagera i utovarivača sa Euro IV standardom

Svaka mašina dizajnirana je s obzirom na potrebe operatera, počevši od veće kabine, poboljšane izolacije, poboljšane vidljivosti i mnoštva novih karakteristi koje se tiču udobnosti korišćenja. Spoljašnjost mašina je takođe redizajnirana kako bi svaki model mašine bio zapažen. KX060-5 predstavlja najveću mašinu pre nego što se uđe u rang bagera od 8 tona. Takođe mašina je najprikladnija za teže priključke zbog odstupanja od uobičajene težine.

Novi modeli Kubota bagera i utovarivača sa Euro IV standardom

U56-5 poseduje snažan motor i predstavlja mašinu sa okretom kupole u gabaritu. Takođe, mašina je napravljena tako da ima dobru podiznu moć i da bude odlična mašina za svog vlasnika ili operatera. U50-5, koji će biti dostupan od jula 2020. godine, dizajniran je kao bager odličnih gabarita jer je pogodan za rad u manjim prostorima i ima odličan pristup svakoj lokaciji.

Sve mašine karakterišu nova tehnička poboljšanja:

  • Bolji pristup informacijama: Full color LCD ekran visoke rezolucije od 7 inča i sa navigacionim tasterima dolazi u standardnoj opremi. Ovo operateru pruža sve potrebne informacije, od prilagođavanja protoka u AUX-u do važnih informacija o održavanju, kao i detaljna upozorenja.

Novi modeli Kubota bagera i utovarivača sa Euro IV standardom

  • Povećana sigurnost i udobnost: Uključene su funkcije sigurnosnog pojasa i alarma, smanjujući rizik od ozbiljnih nezgoda za korisnike masine. Nova CAB struktura ima smanjenje buke od 5dB, sve do 74dB, pružajući operateru radno okruženje bez stresa. Dvostruko podesivo vazdušno sedište je uključeno u L modele kako bi se maksimalno povećala udobnost i omogućilo lako podešavanje visine pomoću kompresora za vazduh.

Novi modeli Kubota bagera i utovarivača sa Euro IV standardom

  • Izgrađen za budućnost: Budući da su vezano za zaštitu životne sredine, na globalnom nivou uvedeni strožiji standardi, nove mašine dolaze sa Kubota originalnim motorom sa direktnim ubrizgavanjem CRS i DPF filterom, a motori za sva tri modela u potpunosti pripadaju EURO V standardu.
  • Bolji pristup za održavanje: Novi i poboljšani DPF smanjuje održavanje povećanjem intervala servisiranja. Međutim, kada je potrebno održavanje, sve tri mašine su dizajnirane da omoguće lakši pristup svim potrebnim elementima - sa širokim otvorima.

Novi modeli Kubota bagera i utovarivača sa Euro IV standardom

Kubota predstavlja novu generaciju R070 i R090 utovarivača

Kubota, svetski lider u proizvodnji građevinskih mašina, danas u svojoj ponudi između ostalog ima i potpuno novu generaciju utovarivača R070 i R090. Nove mašine su pogodne za upotrebu kako u urbanom tako i u ruralnom području.

Novi modeli Kubota bagera i utovarivača sa Euro IV standardom

Redizajnirane iznutra i spolja, nove mašine su napravljene da brzo, lako i efikasno obavljaju posao. I utovarivači R070 i R090 se odlikuju potpuno zatvorenom staklenom kabinom za poboljšanu vidljivost, kao i boljim ergonomskim upravljačkim rasporedom. Nove funkcije uključuju:

  • Visoku vidljivost iz kabine;
  • Povećanu staklenu površinu;
  • Desni prozor sa potpunim otvaranjem;
  • Klima uređaj (opciono);
  • Novi dizajn ruke za podizanje;
  • Podesivi oslonac za desni zglob;
  • Digitalni ekran;
  • Veliki prostor za noge;
  • Sedište sa potpunim ogibljenjem;
  • Upravljanje nagibom.

Povećan radijus i odlična snaga dizanja obezbeđuju vrhunske performanse za širok spektar radnih zadataka utovarivača. Obe mašine imaju visok kapacitet dizanja (R070: 1880 kgf, R090: 2160 kgf), što operaterima omogućuje nesmetano manevrisanje materijalima na širokom rasponu. Sve glavne funkcije utovarivača nalaze se na jednom džojstiku s kojim je lako upravljati jednom rukom. Prekidač za kontrolu brzine u 2 koraka omogućava rukovaocu da brzo menja brzine za optimalnu efikasnost.

Opremljen CRS-om i DPF-om, Kubota motor s direktnim ubrizgavanjem V2607 sada je potpuno kompatibilan sa EURO V standardom. Pored toga, novi i poboljšani DPF smanjuje održavanje povećanjem servisnih intervala.

Za dodatne informacije kontaktirajte Milurović Komerc - generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;