GRUNDFOS ALPHA pumpe - Uvek iznad proseka!

01.11.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Postoje prosečne pumpe i postoje Grundfos pumpe. Grundfos ALPHA cirkulacione pumpe dizajnirane su tako da unaprede gotovo svaki sistem grejanja, dajući instalateru izbor između pouzdanog, efikasnog i inteligentnog rešenja. ALPHA1 (ALPHA1L) pumpa predviđena je za pouzdan rad, iz godine u godinu, jednostavna je za upotrebu i zamenu. ALPHA2 pruža izuzetnu efikasnost i mogućnost hidrauličkog balansiranja sistema, tako štedeći električnu energiju. ALPHA3 uključuje sve ove prednosti, a inteligentnu kontrolu stavlja u ruke instalatera, omogućavajući daljinsko upravljanje i praćenje performansi pomoću Grundfos GO Remote aplikacije. Kada birate ALPHA pumpu, jedno je sigurno – ALPHA nikada nije prosek.

GRUNDFOS ALPHA pumpe - Uvek iznad proseka!

Grundfos GO Suite: Preferirani alat za daljinsku kontrolu i upravljanje

Grundfos GO Suite je skup aplikacija koje upravljanje, balansiranje i zamenu pumpi čine bržim i lakšim nego ikad. Dizajniran za svakodnevne potrebe instalatera, GO Suite je intuitivan i jednostavan za upotrebu. Stavlja višegodišnju Grundfos stručnost na dohvat ruke, bilo kad i bilo gde. Zajedno, GO Suite aplikacije pružaju instalaterima potrebne alate za prevazilaženje skoro svakog problema. Aplikacije možete pronaći u App Store i Google Play Store.

Grundfos GO Remote: ALPHA3 preko pametnog telefona

Grundfos GO Remote aplikacija omogućava jednostavno i pouzdano daljinsko upravljanje pumpom ALPHA3 i svim ostalim Grundfos E-proizvodima. Aplikacija je optimalno sredstvo za teško dostupne instalacije. Ona pruža pomoć korak-po-korak tokom celog životnog ciklusa ALPHA3 pumpe, od odabira pravog režima kontrole prilikom instaliranja i puštanja u rad, do praćenja stanja pumpe, uključujući i rešavanje osnovnih problema. Aplikacija takođe omogućava lako izveštavanje i pristup informacijama o proizvodu ako pumpu ALPHA3 treba zameniti.

Grundfos GO balance: Brzo i jednostavno hidrauličko balansiranje

GO Balance je alat za brže i lakše hidrauličko balansiranje prilikom instaliranja ALPHA2 (sa ALPHA čitačem) ili ALPHA3 pumpi. Sa jednostavnom opcijom pomoći korak-po-korak, aplikacija obezbeđuje pravilno balansiranje, bez obzira da li je u pitanju sistem dvocevnog radijatorskog, podnog ili kombinacija prethodno dva navedena sistema grejanja. Kada je sistem balansiran, aplikacija generiše i šalje izveštaj putem email-a. Sa optimalnim balansiranjem, u zavisnosti od sistema grejanja i kuće, krajnji korisnici mogu smanjiti troškove energije i do 20%.

Grundfos GO Replace: Zamena kotlovske pumpe u tri koraka

Grundfos GO Replace namenjen je za brzu i laku zamenu starih kotlovskih pumpi u tri jednostavna koraka. Stara pumpa se prvo identifikuje po proizvodnom broju - bilo skeniranjem natpisne pločice, preko koje će funkcija prepoznavanja teksta naći broj, ili ručnim unosom broja. Kada je pumpa identifikovana i potvrđena, aplikacija će preporučiti optimalnu pumpu za zamenu. Zajedno sa ovom preporukom, aplikacija kreira procenjenu uštedu energije od zamene pumpe i po mogućstvu pruža vodič za instalaciju.

GRUNDFOS ALPHA pumpe - Uvek iznad proseka!

ALPHA1: Optimalan izbor

Grundfos ALPHA1 cirkulaciona pumpa je optimalan izbor za bilo koji sistem grejanja, jer  je jednostavna za zamenu, ugradnju i upravljanje. Cirkulaciona pumpa je napravljena tako da instalaterima i krajnjim korisnicima, iz godine u godinu, pruža sigurnost sa pouzdanim performansama. Sa devet različitih režima upravljanja - tri režima proporcionalnog pritiska, tri režima konstantne brzine i tri režima konstantnog pritiska - ALPHA1 se lako prilagođava i jednocevnim i dvocevnim sistemima radijatorskog grejanja, kao i sistemima podnog grejanja. ALPHA1 je idealna zamena u instalacijama gde je ugrađena Grundfos UPS pumpa.

ALPHA1 L: Optimalan izbor

Grundfos ALPHA1 L cirkulaciona pumpa je optimalan izbor za bilo koji sistem grejanja, jer  je jednostavna za zamenu, ugradnju i upravljanje. Cirkulaciona pumpa je napravljena tako da instalaterima i krajnjim korisnicima, iz godine u godinu, pruža sigurnost sa pouzdanim performansama. ALPHA1 L je kompatibilna sa aplikacijom Grundfos GO Replace, čineći zamene pumpi bržim i lakšim nego ikad. Jednostavno preuzmite aplikaciju GO Replace i skenirajte staru pumpu prilikom zamene ili nadogradnje Grundfos malih cirkulacionih pumpi u grejnim kotlovima. GO Replace će predložiti najbolju opciju ALPHA1 L pumpe, tako da ćete u najkraćem mogućem roku izvršiti zamenu.

ALPHA2: Efikasan izbor

Grundfos ALPHA2 jedna je od najefikasnijih cirkulacionih pumpi na tržištu. Idealan je izbor za bilo koji tip sistema grejanja. Izuzetno je pouzdana, jednostavna za ugradnju i balansiranje. Ugrađena funkcija AUTOADAPT omogućava krajnjim korisnicima da dobiju energetski najefikasniju distribuciju grejanja. Uz pomoć ove funkcije sistem grejanja se analizira kako bi se pronašlo najbolje podešavanje pumpe. U slučaju promene ponašanja korisnika, pumpa se sama prilgođava novonastaloj situaciji. ALPHA2 je takođe kompatibilna sa aplikacijom Grundfos GO Balance: prva mobilna platforma za balansiranje u dvocevnim sistemima radijatorskog i podnog grejanja – brzo obezbeđuje dokumentaciju za instalatere, pruža komfor krajnjim korisnicima i značajne uštede energije. Jednostavno preuzmite GO Balance na svoj pametni telefon, povežite se sa ALPHA2 pumpom i ALPHA čitačem i pustite da Vas aplikacija vodi kroz svaki korak hidrauličkog balansiranja.

ALPHA3: Inteligentan izbor

Kombinacijom svih prednosti drugih ALPHA cirkulacionih pumpi, Grundfos ALPHA3 u svakom pogledu prevazilazi prosek - omogućava instalaterima da kontrolišu i prate performanse pumpe preko svog pametnog telefona. Zajedno sa GO Remote aplikacijom, ALPHA3 obezbeđuje instalaterima najbrži i najjednostavniji način za daljinsko upravljanje podešavanjima i karakteristikama pumpe. Jednostavno preuzmite aplikaciju na bilo koji pametni telefon ili mobilni uređaj i uštedite vreme i energiju prilikom sledeće instalacije u pokretu. Dizajnirana za svakodnevne potrebe instalatera, pumpa ALPHA3 je inteligentan izbor za gotovo bilo koji sistem grejanja. I dok pumpa uključuje najnoviju pametnu tehnologiju, takođe je predviđeno da dugo traje - sa izuzetnom efikasnošću i pouzdanošću u godinama koje slede.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


DOMIS ENTERIJERI
DOMIS ENTERIJERI
SREMSKA MITROVICA-LAĆARAK
www.domisenterijeri.com

ALFATERM
ALFATERM
ČAČAK-LJUBIĆ
www.alfaterm.rs

ENERSET
ENERSET
NOVI BEOGRAD
www.enerset.rs

GEALAN
GEALAN
BEOGRAD-BATAJNICA
www.gealan.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...
Zvonko 14.07.2020.
Iz bloka 42 se ovde seli buvlja pijaca a ne...
Darko 14.07.2020.
Ima stanova bez seče šuma. Samo je ovde mul...