Šešo stolarija i konstrukcije

22.10.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Šešo Group je prva privatna firma na prostorima bivše SFRJ u oblasti proizvodnje aluminijumske stolarije koja je tokom razvoja proširila delatnost na proizvodnju PVC stolarije i crne bravarije. Bavi se proizvodnjom ALU i PVC stolarije, kao i svih čeličnih kontrukcija. U ponudi su prozori, vrata, kiosci, automatska klizna vrata, automatska kružna vrata, roletne i komarnici, garažna vrata, solarne verande, polustrukturalne i strukturalne fasade, čelične konstrukcije i sve vrste metalnih kontejnera.

Šešo stolarija i konstrukcije

PVC stolarija

PVC profili od kojih se izrađuje PVC stolarija omogućavaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. PVC stolarija je veoma otporna na slanu ili zagađenu sredinu, ali je osetljiva na visoke temperature i na UV zračenje. Najčešće se izrađuje u beloj boji, zbog najmanjeg upijanja toplote, ali takođe postoji i u drugim bojama i drvo dekor varijantama. PVC stolarija ima dug vek trajanja, prosečno oko 25 godina, što zavisi od sastava PVC-a, tako da može biti i duži sa kvalitetnijim materijalom.

Šešo stolarija i konstrukcije

Aluminijumska stolarija

Legure aluminijuma koje se koriste u proizvodnji aluminijumske stolarije karakterišu mala težina, velika čvrstoća i otpornost na koroziju, što omogućava izvođenje laganih i postojanih konstrukcija, kao i zastakljivanje većih površina. Kako je aluminijum odličan provodnik toplote, u profile od kojih se izrađuje aluminijumska stolarija umeću se ojačane plastične trake koje odvajaju aluminijumske komore i time smanjuju prolaz toplote kroz profil.

Aluminijumski profili se mogu bojiti u najrazličitije boje postupkom elektrostatičkog farbanja ili postupkom eloksaže. Odlično odolevaju svim vremenskim prilikama, otporni su na temperaturne promene, uticaj UV zračenja i vlagu. Uz minimalno održavanje u vidu periodičnog brisanja, kako bi površina ostala sjajna, mogu trajati i preko 40 godina.

Sistem termoizolacionih aluminijumskih prozora i vrata najviše se koristi za stambene, administrativne i javne objekte.

Aluminijumska termoizolovana rolovrata izrađena su od lamela širine 55 ili 77mm. Sendvič ispuna poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju. Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha. Standardne boje su bela i siva a mogu se farbati u boju po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.

Šešo stolarija i konstrukcije

Metalne konstrukcije

Na ime dugogodišnjeg iskustva u oblasti proizvodnje metalnih konstrukcija, a s obzirom na sve veće potrebe za takvim vidom gradnje i prepoznavajući obostrani interes, u ponudi je širok spektar proizvoda: metalne konstrukcije za hale različitih namena i površina, skladišta za poljoprivrednu mehanizaciju, metalne konstrukcije za plastenike, nadstrešnice za kola, krovne čelične konstrukcije, kontejneri različitih namena, metalne ograde, razne vrste štala itd.

Šešo stolarija i konstrukcije

Metalni kontejneri

Šešo Group se bavi i proizvodnjom svih vrsta metalnih kontejnera. U ponudi su kontejneri za odlaganje odpadnih materijala raznih dimenzija i kapaciteta. Kontejner sa otvorenim gornjim delom, pogodan je za upotrebu na vozilima koje imaju ugrađen sistem za manipulaciju sa kontejnerima. Kontejner služi za odlaganje i transport šuta, otpada velike zapremine itd. Dug vek eksploatacije garantuje čvrsta konstrukcija i kontinuinirano zavareni profili ojačanja. Standardno obeležje kontejnera su i ojačani uglovi kao i kuke za mrežu.

Šešo stolarija i konstrukcije

Galvanizovani kontejner pogodan je za upotrebu na kamionima za smeće koji imaju istovarni sistem. Radi lakšeg rukovanja kontejner poseduje 4 okretna točka sa gumenom presvlakom.

Kontejneri za konfiskat izrađeni su od crnog materijala i namenjeni sakupljanju otpada u mesnim i prerađivačkim industrijama. Više o ponudi kontejnera pogledajte ovde.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


BAN-INOX
BAN-INOX
STARA PAZOVA-NOVI BANOVCI
www.ban-inox.rs

PLOTING
PLOTING
BEOGRAD-BORČA
www.ploting.rs

HABERKORN
HABERKORN
NOVI SAD-VETERNIK
www.haberkorn.rs

PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
stoja perkovic 25.11.2020.
Postovani,interesuju me ugradnja protocnog ...
Игор 14.11.2020.
Хвала Вам што сте поделили знање и искуство...
Darko 09.11.2020.
Bolje da je postao ministar turizma ili pra...
Bibi 04.11.2020.
Ko je raspisao tender i gde se može videti ...
Milan 03.11.2020.
Bravo super svaka cast !