INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Šta čini LVT pod tako popularnim?

31.05.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Novo, inovativno podno rešenje

LVT podovi su danas najbrže rastući segment tržišta podova sa dvocifrenim rastom od prošle godine. U pitanju je inovativni pod koji pruža traženi prirodni izgled, sa svim praktičnostima i prednostima modernog poda.

Šta čini LVT pod tako popularnim?

Idealni su za primenu u komercijalnim prostorima, kao što su hoteli, kafići, restorani, kancelarije, butici, ali i za kuće i stanove.

Pogledajte video o LVT podovima:

Koje benefite donosi LVT?

Prednosti koje pruža Tarkett LVT mogu da odgovore na sve zahteve tržišta podova:

  • Pored odličnih performansi, Tarkett LVT podovi imaju vrhunski dizajn i veliki broj dezena, po uzoru na prirodu i najnovije dizajnerske trendove: kamen, drvo, tekstil, metal...
  • LVT je sve popularnija alternativa konvencionalnim drvenim podovima, pošto može verno da prikaže prirodan izgled drvenog poda, pa su dezeni drveta jedan od najpopularnijih izbora.
  • Dostupan u formatu daske, ploče i oblika nepravilnih uglova, LVT pruža potpunu slobodu dizajna sa beskrajnim mogućnosti kombinovanja različitih dimenzija i oblika u jedinstvenu celinu.
  • Pored dizajnerskih opcija, ovaj pod ima i mnoga druga svojstva koja ga čine odličnim izborom za vaš sledeći projekat. Izuzetno je otporan na udarce, oštećenja od vlage, toplotu i još mnogo toga, stoga su LVT podovi su savršeni za one koji žele izdržljive podove.

Šta čini LVT pod tako popularnim?

Arhitekta Vladimir Paripović je koristio LVT u svojim projektima i ima pozitivne utiske. Pogledajte njegova iskustva.

LVT nudi najbolji akustični komfor od svih vrsta tvrdih podova, koji je posebno važan za kancelarije i restorane. Takođe, bilo bi korisno razmisliti i o kombinovanju LVT-ja sa tekstilnim pločama - ovo će pružiti dodatnu udobnost i akustiku.

Šta čini LVT pod tako popularnim?

U pitanju je topao i udoban pod, ali ako tražite dodatnu toplinu, LVT je pogodan i za ugradnju preko sistema za podno grejanje.
Lako se čisti i održava, dodatno je otporan na ogrebotine i mrlje, a takođe je pogodan i za kućne ljubimce, pa je odličan za pet friendly prostore.

Kako se LVT ugrađuje?

Ugradnja je brza i jednostavna, što je posebno važno kod renoviranja prostora. LVT se može postaviti preko keramike, parketa, laminata, ili čak na mestima gde vlaga može predstavljati problem za druge vrste podnih obloga.

Tarkett LVT podovi nude nekoliko opcija za ugradnju:

  • lepljenjem (preporuka za prostore velike prohodnosti - kafići, prodavnice...)
  • klik sistemom (ugradnja bez lepljenja, pogodna za vlažne prostore - kuhinje ili kupatila)
  • loose-lay instalacijom (bez klika i bez lepljenja)

Za postavljanje je potrebno samo nekoliko sati. Zahvaljujući tome, renoviranje prostora je moguće i bez zatvaranja objekta; a kada god to poželite, LVT pod postavljen klik ili loose-lay instalacijom možete da demontirate i ponesete sa sobom u nov objekat.

Reference - pogledajte već gotova rešenja

Kako LVT izgleda u hotelima, kancelarijama, prodajnim objektima, kafićima i drugim prostorima možete pogledati u referencama Tarketta.

Šta čini LVT pod tako popularnim?

Tarkett vam takođe nudi i Floorcraft uslugu koja vaše ideje može lako preneti na pod - postoji mogućnost implementacije različitih elemenata brendinga, kao što su logo kompanije i sl.

Pogledajte Tarkett LVT kolekcije, istražite nove opcije, različite strukture, nijanse, oblike i budite kreativni sa vašim podnim rešenjem.

Više o LVT podovima, prodajnim mestima i sertfikovanim instalaterima možete saznati ovde, a ako vam je potrebno više informacija Tarkett možete kontaktirati i putem Kontakt forme.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;