Od PVC i ALU stolarije do bravarije i građevinske limarije

12.03.2019. | Gradjevinarstvo.rs

NS Metal Mont vrši usluge montaže, demontaže i proizvodnje PVC i ALU stolarije, bravarije i građevinske limarije. Prati svetske trendove u oblasti stolarije, ulaže u modernizaciju proizvodnih kapaciteta a sve u cilju povećanja produktivnosti i kvaliteta.  

PVC i ALU stolarija

Prozori

U ponudi NS Metal Monta su dve varijante PVC prozora: 6-komorni PROFILINK PREMIUM+ i SALAMANDER profil za pasivne kuće. Oba sistema se izrađuju u beloj boji, drvo dekor (zlatni hrast, mahagoni, orah) i sivoj boji. Osim klasičnih jednokrilnih i dvokrilnih prozora ovi sistemi podržavaju zastakljivanje terasa, vrata i izloga za lokale.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

Aluminijumske prozore karakteriše njihova samonosivost (ne zahtevaju dodatna ojačanja) i neograničena mogućnost bojenja u hiljade nijansi. Profili sa i bez prekida termičkog mosta, osim klasičnih prozora i vrata, omogućavaju izradu mnogih drugih elemenata: klizne stene (najmanje zauzimaju prostor pri otvaranju) - zastakljivanje terasa i zimskih bašta; izlozi sa vratima - klasična i automatska vrata; samonoseće konstrukcije - staklene bašte i terase sa krovnim konstrukcijama; roletne i žaluzine.

Vrata

Masivna, izdržljiva i dugotrajna PVC vrata izrađuju se po evropskim standardima. Vrata poseduju brave sa 5 tačaka zatvaranja i dihtovanja. Svaka šarka je atestirana.

Vrata se prave od veoma kvalitetnog šestokomornog profila Profilink Premium. Vrata, prozvedena po ovom sistemu imaju efikasnu zaštitu protiv provala - pravougaona čelična armatura velikih dimenzija, formira stabilan zatvoren ram, dok su uglovi ojačani sastavljenim uglastim sklopkama.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

Aluminijumska vrata su idealno rešenje za poslovne zgrade, lokale, ali i za stambene objekte. Sama konstrukcija masivnog aluminijumskog profila daje čvrstinu i izdržljivost vratima na stambenim objektima. Vrata na komercijalnim i poslovnim objektima izrađuju se sa klasičnim valjak bravama i elektro bravama (sa interfonom).

Roletne

U ponudi su standardne i spoljne roletne koje se mogu ugraditi na već montirane prozore bez obzira od kojeg su materijala (drvo, pvc materijal i alu). Roletne mogu biti unutrašnje i spoljašnje. Roletne se izgrađuju od PVC, ALU i limene kutije i vođice sa aluminijumskim ili PVC zastorom (lamelama) punjenim poliuretanskom izolacijom.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

Komarnici

Postavljaju se na sve vrste PVC, ALU i drvene stolarije i to na prozore i/ili vrata u vidu mrežice. Njihova osnovna uloga je sprečavaju ulazak insekata u prostorije, pri čemu omogućavaju normalnu cirkulaciju vazduha, i da ne smanjuju količinu prirodne svetlosti. Proizvode se u varijantama: rolo komarnik (pokretni rolo mehanizam za mrežu); vrata komarnik (za prolazna vrata ili balkonska vrata) i fiksni komarnik (365 dana zaštite od insekata).

Potprozorske daske

PVC prozorske okapnice su robusni profili šupljih komora, komorno ojačani, izrađeni iz plastične mase i razlicitih su debljina. Mogu biti izrađene i od aluminijuma, a u NS Metal Montu možete ih dobiti izrađene i od lima.

Bravarija

NS Metal Mont bavi se izgradnjom svih bravarskih elemenata, montažnih objekata, kapija (jednokrilne, dvokrilne i klizne), ograda i raznih čeličnih konstrukcija.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

U ponudi je širok spektar proizvoda: metalne konstrukcije za hale različitih namena i površina; metalne konstrukcije za balon hale; metalne konstrukcije za plastenike; razne vrste štala; nadstrešnice za kola; krovne čelične konstrukcije; kontejneri različitih namena; kiosci; portirnice; kovano gvožđe itd.

Građevinska limarija

Pored usluga izrade i montaže nove građevinske limarije, NS Metal Mont radi i popravljanje stare limarije, održavanje krovova (zgrada, poslovnih objekata, kuća, vikendica). U ponudi su sledeći proizvodi: oluci, okrugli, četvrtasti, petougaoni kao i cevi (vertikale), zatim slivnici, vetar- lajsne, čeoni opšiv, iksne, band-iksne, uvale, atike, slemeni lim, snegobrani, kuke, šelne, vinkle, ukrasi, ventilacije, žardinjere za cveće, dimnjačke kape, okapnice na terase i prozore i sl. Proizvodi se izrađuju od: pocinkovanog lima, pocinkovanog lima (plastificiranog), bakarnog lima, inoks lima i titan cink lima.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

Montažni objekti - izrada po meri

NS Metal Mont uz standardnu proizvodnju montažnih objekata, specijalizovan je za izradu „Custom made“ („Izrada po meri“) proizvodnje.

NS Metal Mont kategorizacija prefabrikovanih objekata:

  • kontejneri - kancelarijski, skladišni, stambeni, telekomunikacijski, tehnički, FLAT PACK, sanitarni;
  • montažni PREMIUM objekti - objekti visokog kvaliteta izrade sa visokim stepenom termoizolacije i vatrootrpornosti;
  • javne sanitarije - automatske i klasične;
  • kiosci - fast food, suveniri, mešovite robe, itd;
  • portirnice - kontrola ulaza/izlaza, naplata, itd;
  • štandovi - suveniri, mešovita roba, itd;
  • garaže za automobile - dimenzije na zahtev;
  • kabina za pušače - unutrašnje i spoljašnje kabine za pušače prema EU zakonima.

Od PVC i alu stolarije do bravarije i građevinske limarije

NS Metal Mont koristi u proizvodnji inox, aluminijum, plastificirani čelik ili obojeni čelik. Za dekorativne sklopove upotrebljava bakar za krovove i oluke, kupe, mermer, kanalice, polikarbonat i raznovrsno staklo. Radii  po sistemu ključ u ruke, što podrazumeva kompletnu izradu objekta sa prozorima, vratima, i ostalim elementima koji je odmah useljiv.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


BAN-INOX
BAN-INOX
STARA PAZOVA-NOVI BANOVCI
www.ban-inox.rs

GEALAN
GEALAN
BEOGRAD-BATAJNICA
www.gealan.rs

ROLO TIME
ROLO TIME
UŽICE-SEVOJNO
www.rolotime.rs

DOMIS ENTERIJERI
DOMIS ENTERIJERI
SREMSKA MITROVICA-LAĆARAK
www.domisenterijeri.com

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Саша 30.06.2020.
Имам проблеме које сте описали. Две куће у...
Darko 22.06.2020.
Težište gužve će se preneti na raskrsnicu K...
Milan 16.06.2020.
Na zgradi u ulici Stanislava Sremčevića 1 u...
Bozo Ristanović 15.06.2020.
U periodu od pet godina nakon izgradnje hid...
Шумадинац 15.06.2020.
Нема разлога да се и јужни део пруге не изг...