Relacije sa investitorima i ponovno angažovanje - crta identiteta Konstruktor Grupe

10.10.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Za svaku građevinsku kompaniju, najbolja referenca je ponovno angažovanje od strane investitora, pogotovo ako je reč o uglednim i zahtevnim investitorima. U referenc listi Konstruktora postoje klijenti za koje je izgrađeno 2, 3, 4 do 7 objekata.

Dosadašnjim poslovanjem Konstruktor je stekao veoma dobru reputaciju i pravilo je da se investitori više puta vraćaju. Jedan od glavnih pokretača kompanije i jedna od prepoznatljivijih crta identiteta je upravo rad sa profesionalnim investitorima u kontinuitetu, sa investitorima koji veoma dobro znaju šta žele.

Relacije sa investitorima i ponovno angažovanje - Crta identiteta Konstruktor Grupe

Nakon uspešno izgrađenog četvrtog STOP SHOP retail parka U Vršcu, kome su prethodili STOP SHOP-ovi u Nišu, Valjevu, Lazarevcu, Konstruktor, u ovom trenutku radi na trećem objektu maloprodajnog lanca „Lidl” u Obrenovcu, nakon izgrađene najmodernije poslovne zgrade u Novoj Pazovi od 15000m², kao i maloprodajnog objekta u Vršcu. Takođe, trenutno završava petu zgradu stambeno-poslovnog kompleksa Zelena Avenija u Zemunu, zatim, drugi objekat za Grundfos u Inđiji…

Bolja ponuda, kraći rokovi, kvalitet bez kompromisa.

Relacije sa investitorima i ponovno angažovanje - Crta identiteta Konstruktor Grupe

Širok portfolio renomiranih investitora:

Uspešna saradnja sa renomiranim domaćim i stranim investitorima fokus je poslovne strategije kompanije Konstruktor. Do sada je Konstruktor imao zadovoljstvo da bude angažovan od strane velikog broja domaćih i stranih investitora, da realizuje sve zahteve i uspešno izgradi objekte u kratkom roku uz maksimalne uštede po najvišim standardima kvaliteta.

Relacije sa investitorima i ponovno angažovanje - Crta identiteta Konstruktor Grupe

Uštede za investitore:

Uštede za investitora mogu dostići i do 20% budzeta u totalu. Pravci Konstruktora iz kojih proizilaze uštede mogu se podeliti na 2 segmenta:

  1. Kadrovska logistika i znanje - u smislu tehničke optimizacije vođene dobrim projektantskim timom. Kompanija Konstruktor broji više od 50 inženjera svih profila, više od stotinu stalno zaposlenih iviše od pet stotina zaposlenih na svim gradilištima.
  2. Infrastruktura kompanije Konstruktor - u vidu sopstvene proizvodnje koje realizuju ostale članice grupacije: Konstruktor Metal, Konstruktor Oprema, Konstruktor Distribucija, Konstruktor Konsalting.

Više o firmi pogledajte na www.konstruktorgrupa.com

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Iiinkh 18.02.2019.
Sta vam znaci to da mogu pristojno da zarad...
Biljana 17.02.2019.
Kako loktajt lepak namazati na celu povrsin...
Djom 06.02.2019.
Sjajna cena zemljišta, ko bi rekao da su to...
Jova 01.02.2019.
Zalosna vam majka....za onakvo skrnavljenje...
veselnik 01.02.2019.
Ma lako je njima, nemaju oni Grdelicu!