INFONET-468X60-BANNER

Uđite u svet modularne gradnje sa EUROmodulom

09.03.2018. | Gradjevinarstvo.rs

EUROmodul predstavlja jednog od vodećih proizvođača urbane i reklamne opreme, kontejnera i modularnih objekata u Evropi. Nudi široku paletu proizvoda, a o kvalitetu proizvoda govore i sertifikati koje poseduje kao i CE znak. Proizvodi kompanije EUROmodul mogu se naći na ulicama i gradskim trgovima širom Evrope i sveta a niz referenci kompletiranih projekata svedoče o tome. Reference pogledajte ovde.

Ulaganjem u unapređenje pogona za proizvodnju modularnih objekata, EUROmodul radi na učvršćivanju svoje pozicije kako na domaćem tako i na inostranom tržištu uz konstantan doprinos privrednom razvoju lokalne zajednice.

Kompanija je osnovana 1990. godine kao mali porodični biznis, da bi danas, sa 27 godina iskustva, bila lider u regionu, a i šire. Najveća konkurenta prednost su njeni zaposleni koji čine tim kreativnih stručnjaka iz oblasti građevine, menadžmenta i marketinga. Sa proizvodnjom u Srbiji (Nova Pazova) I Hrvatskoj (Rijeka), njena lokacija na centralnom Balkanu pruža odličnu logističku poziciju u pogledu izvoza, pa su klijenti firme i organizacije u region, ali i one locirane mnogo dalje: u Africi, Aziji i drugim delovima Evrope.

27 godina iskustva!

EUROmodul je dobio brojna priznanja za dinamičan razvoj i uspeh u poslovanju. U aprilu 2010. godine preduzeću EUROmodul d.o.o. Nova Pazova dodeljenja je nagrada „BIZNIS PARTNER 2010“ koja se tradicionalno poslednjih 16 godina dodeljuje najuspešnijim kompanijama iz zemalja u regionu.

EUROMODUL fabrika u Novoj Pazovi raspolaže sa dve proizvodne hale ukupne površine 3.520m² na proizvodnoj parceli površine od 21.200m².

Najistaknutije koristi rešenja kompanije EUROmodul su brzina reakcije i realizacije, kao i mogućnost prilagođavanja svakom pojedinačnom zahtevu. - Mi volimo izazove, tako da ako imate projekat koji želite da realizujete, još uvek niste našli odgovarajućeg partenera, kontaktirajte nas! - poručuju iz ove kompanije.

Inovativni pristup

Razvijajući svoje konceptualne ideje 32 proizvoda su patentirana, nagrađena, a većina je našla svoj put do krajnjih korisnika. Prisutan je kontinuirani razvoj proizvoda i tehnologije, pa se pretežno sopstvenim snagama, dizajniranjem i inovacijama svake godine na tržištu pojavi i nekoliko novih proizvoda.

Nagrađena su brojna inovativna rešenja i u svetskim razmerama, a po rezultatima poslovanja EUROmodul niz godina spada u kategoriju izvrsnosti u grupi 3% preduzeća u RS.

Euromodul Nova Pazova intenzivnim razvojem uz pomoć matične fabrike svake godine beleži rast prometa preko 100%. Među patentiranim i nagrađenim proizvodima naglašava se uređaj dezinfektor - srce sistema automatizovanih javnih sanitarija.

Misija - Projektovanje i proizvodnja vrhunskih proizvoda u oblasti modularne gradnje i urbane opreme, u potpunosti prilagođena zahtevima i potrebama klijenata. Svojim pristupom nudimo brza i efikasna rešenja u građevinarstvu.

VizijaEUROmodul teži ka revolucionarizaciji građevinske industrije na polju modulara, kako bi uspeo da zadovolji rastuće potrebe urbanih sredina za brzim, pristupačnim i kvalitetnim rešenjima.

Vrednosti - Ponosimo se poslovanjem koje u svim svojim sferama poštuje Zakon pre svega i idemo korak dalje sa obezbeđivanjem vrhunskih uslova za rad za svoje zaposlene, što dokazuju i naši sertifikati za poslovanje u oblastima zaštite na radu, zaštita okruženja, upravljanja. Pored doprinosa razvoju industrije, EUROmodul se ponosi i doprinosima razvoju lokalne zajednice.

EUROmodul ima predstavništva u nekoliko evropskih zemalja, kao i u Rusiji i Kazahstanu.

Sertifikati - ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, CE-W 1090-1, CE-W 1090-2.

Modularna gradnja

Modularna gradnja predstavlja revoluciju u oblasti građevine, kada je reč o brzini proizvodnje i brzini izvođenja radova na lokaciji. Zahvaljujući kategorizaciji objekata kao montažno - privremeni, vreme koje je potrebno za obezbeđivanje neophodnih dozvola je takođe svedeno na minimum. Svi ovi faktori utiču na smanjenje troškova i neophodnog vremena za realizaciju željenih projekata.  

EUROmodul sistem modularne gradnje baziran je na konstrukciji koja se projektuje prema individualnim zahtevima kupaca, koja se formira jednostavnim sistemom međusobnog spajanja i pričvršćivanja modula na lokaciji. Moduli se fabrički proizvode u standardnim dimenzijama ili dimenzijama prilagođenim konkretnom projektu, a mogućnosti njihovog međusobnog spajanje su praktično neograničene.

Spajanjem modula se formiraju objekti i njihove unutrašnje prostorije koji mogu biti najrazličitijih namena: od vrtića, bolnica, domova za stare, preko studentskih smešataja, hotela i kancelarijskih prostora.

Standardna spratnost koja je izvodljiva sa sistemom modularne gradnje ide do četiri sprata, sa rešenjima za stepenište koja mogu biti unutrašnja ili spoljna. Opcije u pogledu dizajna su mnogobrojne i mogu se u potpunosti prilagoditi pojedinačnim zahtevima.

Sistem „ključ u ruke“

EUROmodul je u mogućnosti da ponudi izgradnju i izvođenje objekata po sistemu „ključ u ruke“, zajedno sa pouzdanim partnerima u oblastima koje nisu deo njene osnovne delatnosti. Stepen završenosti objekta je na klijentu da odabere, a ona ispunjava zadate zahteve.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;