Tehni - vrhunska stolarija

06.03.2019. | Gradjevinarstvo.rs

TEHNI je danas jedna od vodećih kompanija u oblasti aluminijuma. U okviru proizvodnog prostora danas se proizvode aluminijumski i pvc paneli za ulazna vrata, komarnike svih vrsta, sigurnosna vrata sa aluminijumskim i drvenim oblogama, aluminijumska i pvc vrata.

Tehni - vrhunska stolarija

Širom sveta su poznati po proizvodnji ALU vrata. Tehni sigurnosna vrata predstavljaju sam vrh svetske ponude. U nameri da privuku kupce iz čitavog sveta, redovno učestvuju na najvećim međunarodnim sajamskim manifestacijama. Trenutno izvozi svoje proizvode u više od 40 država na 5 kontinenata.

Godine 2003. u Beogradu su osnovali kćerku firmu TEXNI D.O.O. BEOGRAD koja se bavi proizvodnjom i distribucijom Tehnijevih proizvoda.

Tehni - vrhunska stolarija

TEHNI Pivot vrata - Aluminijumska vrata VELIKIH dimenzija

Tehniju nije dugo trebalo da da odgovor na zahteve tržišta za vratima velikih i vanstandardnih dimenzija. Odgovor se zove „PIVOT VRATA”.

Aluminijumska konstrukcija za vrata je urađena od specijalnih legura aluminijumskih profila velike čvrstine, koji su namenski proizvedeni za ovu vrstu vrata da bi mogli da nose uvećanu težinu krila s obzirom na ogromne dimenzije vrata.

Vrata iz serije  „PIVOT” izrađuju se u vanstandarnim dimenzijama. Širina krila ide i do 2,5 metra, a visina čak i do 3 metra.

Tehni - vrhunska stolarija

Kod dvokrilnih vrata ili vrata sa dva fiksa i nadsvetlom, ukupna kvadratura vrata može da bude i više od 10m².

Kod ovih vrata nema klasičnog otvaranja sa šarkama koje su ugrađene sa leve ili desne strane krila. U pitanju su specijalne šarke montirane na gornjoj i donjoj stranici krila na otprilike 30-40cm od uzdužne ose vrata čime se dobija veoma lep vizuelan efekat kada su vrata otvorena. Time se istovremeno maksimalno koristi i prostor za ulaz, zbog širine krila.

Stakla za vrata su standardno troslojna dok su aluminijumski limovi sa spoljne i unutrašnje strane ukrašeni bordurama i/ili inox aplikacijama.

Tehni - vrhunska stolarija

Sav okov za ova vrata je, uglavnom nemačke proizvodnje. Počev od specijalnih šarki pa do mehanizma za otvaranje. Ručke su standardne u više oblika i dužina ili su u pitanju ručke utopljene u krilo proizvedene po Tehnijevom patentu i koje opcionalno mogu imati i LED osvetljenje.

Osim standardne opreme vrata po želji kupca ugrađuju se i sistemi za otvaranje sa otiskom prsta ili sistem za otvaranje preko mobilnog telefona. I sve to ukomponovano na brave sa 5 i više mesta zabravljivanja (čak i do 16).

Tehni - vrhunska stolarija

Kao i sva ostala ekskluzivna vrata iz programa Tehni „SUPERIOR LINE” i ova vrata se izrađuju u svim bojama po RAL karti ili u imitaciji drveta po želji kupca.

Tehni - vrhunska stolarija

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milan 29.03.2020.
Divno..da li neko zna koja je to boja i gde...
Svetlana 23.03.2020.
Postovana ministarka, objasnite nam kako da...
Grada 22.03.2020.
Jesmo li mi gradjani treceg reda
Milan 12.03.2020.
Kolike su dnevnice fizikalaca?
goran 11.03.2020.
"na teritoriji glavnog grada doneto jedno r...