INFONET-468X60-BANNER

Hardox Wearparts

24.04.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Hardox Wearparts je vodeći svetski proizvođač delova otpornih na habanje sa više od 190 centara u 65 zemalja i taj broj stalno raste.

Hardox Wearparts je ponuda SSAB-a krajnjim korisnicima, svetski lider čelika sa čuvenim brandom Hardox, pločama otpornim na habanje, sa prodajnom mrežom širom sveta.

Centri su strateški raspoređeni da obezbede brz i kompetentan pristup habajućim proizvodima i uslugama.

Svaki Hardox Wearparts centar ima sertifikovanu radnju sa specijalistom za habanje, obučene majstore i proizvodne kapacitete da osigura da rezervni delovi i popravke budu sa najvišim standardom.

Centri servisiraju industriju omogućujući im proizvode za situacije gde se čelik sreće sa abrazivnim materijalom. Ponuda je izrada i servis za kašike bagera, drobilice, dozere, dodavače, šredere i mnoge druge aplikacije. Habajuća rešenja su garancija maksimalnih performansi i životnog veka za sve kritične habajuće aplikacije.

Hardox Wearparts mreža brzo raste širom sveta i sada traže firme i pojedince u Srbiji, koji su zainteresovani da se pridruže najvećoj mreži za rezervne habajuće delove u svetu.

Prijavite se sada da se pridružte Hardox Wearparts mreži.

SSAB nudi dokazani koncept sa zajedničkom kooperacijom i podrškom za razvoj i rast na tržištu rezervnih delova. Novi Hardox Wearparts centri vode ka bržem rastu i razvoju sopstvenog biznisa nego tržište. Centri prijavljuju prosečan rast obrta za 250% u samo četiri godine od početka rada.
Postavši Hardox Wearparts centar dobija se pristup prvoklasnom antihabajućem materijalu i podršci. Dobro poznata Hardox antihabajuća ploča i vrhunski materijali za navarivanje formiraju bazu za širok spektar ekstremno abrazivno otpornih proizvoda.

Takođe se dobija pristup informacijama u vidu posebnih treninga, novih tehnologija u proizvodnji, ekpertiza habanja i regularna znanja od SSAB-a i Hardox Wearparts centara širom sveta. Marketinške aktivnosti su podržane sa brošurama, oglasima, digitalnom komunikacijom i izložbenim materijalom.

Hardox Wearparts centri pored velikog rasta i razvoja usmereni su i ka uspešnom održavanju postrojenja. Prvi centri su otvoreni 2000. god u Evropi. Kao što samo ime kaže, Hardox Wearparts su osnovani da bi radili sa najboljim antihabajućim čelikom na svetu. Ekstremna antiabrazivna otpornost Hardox-a nalazi sve više primenu kroz aplikacije preko zajedničke saradnje SSAB-a i njegovih kupaca. Danas je Hardox osnova ponude Hardox Wearparts-a, dopunjena sa drugim tipovima čelika, tvrdonavarenim materijalima i rezervnim delovima.

Da li ste vi naredni Hardox Wearparts centar u Srbiji?

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
SSAB-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


TERRA SRBIJA
TERRA SRBIJA
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.terra-world.rs

ČELIK
ČELIK
BAČKI JARAK
www.celikdoo.rs

UNIC IMPEX
UNIC IMPEX
GORNJI MILANOVAC
www.unicimpex.com

LAYHER
LAYHER
BEOGRAD-ZEMUN
www.layher.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;