INFONET-468X60-BANNER

KLINKERKLEBER Spezial - Lepak za specijalne namene

07.04.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Jedan od novih proizvoda  iz asortimana preduzeća ILGRAD d.o.o., a na tržištu veoma dobro prihvaćen, je KLINKERKLEBER Spezial – lepak za ugradnju svih vrsta klinker pločica i listela na spoljašnjim i unutrašnjim malterisanim površinama, kao i u okviru ETICS sistema sa ekspandiranim polistirenom ili kamenom vunom.

 

U očvrslom stanju, lepak je visoko fleksibilan, vodootporan, otporan na mraz i ima visoku čvrstoću prijanjanja. Prema standardima EN 12004 i EN 12002 pripada klasi C2ES1 – visokofleksibilni lepak poboljšanih karakteristika.

Ovaj proizvod uspešno je ugrađen u jednom od najatraktivnijih novih stambenih projekata u Beogradu, stambeno naselje A Blok, koje se gradi trenutno u bloku 67 na Novom Beogradu. Useljenje prvih stanara planirano je već u aprilu ove godine.

Razvojni tim preduzeća ILGRAD d.o.o. definisao je i razvio paletu masa za fugovanje KLINKER FUGENMÖRTEL namenjenu fugovanju svih vrsta klinker pločica i listela na spoljnim i unutrašnjim malterisanim površinama, kao i za fugovanje svih vrsta prirodnog i veštačkog kamena.

Originalna, pregledna i praktična ton karta prikazuje 15 specifičnih visoko postojanih tonova. Namenjena je arhitektama, gradilištima, prodajnim mestima i izvođačima kao krajnjim korisnicima. Realni uzorci fuga koji se lako izdvajaju omogućavaju lak odabir najbolje kombinacije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;