INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Hypercubus - mobilna hotelska soba

09.08.2012. | Designboom

U cilju uvođenja inovativnih dizajn ideja u oblast turizma, studio WG3 napravio je mobilnu hotelsku sobu u Štajerskoj, u Austriji.     

Hypercubus projekat se zasniva na tri osnovna principa: upotreba otvorenih područja sa raspoloživom infrastrukturom, izgradnja malih stambenih modularnih jedinica koje su takođe prenosive, kao i stvaranje novog koncepta u turizmu (pripejd stan) sa jedinstvenim korporativnim dizajnom.

Sa mobilnošću kao njegovom najznačajnijom funkcijom, projekat se može premeštati sa mesta na mesto, ispunjavajući zahteve za smeštajem tokom visoke i niske turističke sezone. Sa visoko modernim enterijerom i kompletno opremljena, ova mobilna hotelska soba nudi visok stepen udobnosti svojim gostima.

Dizajn enterijera Hypercubus-a može se lako prilagoditi različitim ukusima i sezonskim promenama. Ako bi se ova ideja dalje razvijala, slične "kocke" mogu da se opreme u odnosu na potrebe turista, rustičnim i tradicionalnim detaljima. Poslovni prostor može biti kreiran, pružajući umetniku ili piscu mirno mesto da razvija svoje ideje.

Linkovi:

Povezani tekstovi:

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;