INFONET-468X60-BANNER

Terazzo Lumina

03.05.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Terazzo Lumina ploče i pločice su rafinirane betonske površine dizajnirane i namenjene da propuste i emituju svetlost. Osvetljenje putuje unutar betona putem ugrađenih svetlosnih vođica i emituje se u pikselastoj formi. Proizvodni proces je veoma fleksibilan i razne geometrije i konfiguracije svetlosnih terminala su moguće.

Kombinovanjem suprotnosti - svetlosti i kamena - iznenađujuće elegantni građevinski materijal je rođen. Materijal koji je u stanju da efikasnu prenese svetlo koje dolazi iz skrivenih LED izvora, kroz čvrstu masu, emitujući je iz mnoštvo tačaka na svojoj površini.

Terazzo Lumina ne samo da koristi energetski efikasno, niskonaponsko LED osvetljenje, već i ovaj održivi građevinski materijal ima minimum od 20 posto recikliranog sadržaja.

Raspored svetlosnih izvora u odnosu na emitujuću površinu je takođe fleksibilan (i moguće ga je održavati), čineći proizvod svestranim i pogodnim za korišćenje u pultovima, barovima, plafonima, podovima, zidovima i infrastrukturnim projektima.

Linkovi:

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;