Konkurs za izradu idejnih rešenja za nastup na sajmu nameštaja u Milanu

28.07.2011. | SIEPA


Raz & Boj stolica sa Sajma u Milanu 2011

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) objavljuje konkurs za izradu idejnih rešenja industrijskog dizajna (sto, klub sto, radni sto, tapacirana garnitura, fotelja, podna lampa, stona lampa, stolica, polica za knjige i čiviluk) u cilju međunarodne promocije srpske dizajn scene.

Odabrani radovi će imati priliku da se predstave u okviru srpskog nacionalnog štanda na Fuori Salone (Zona Tortona), manifestaciji koja se održava u okviru internacionalnog sajma nameštaja u Milanu, u aprilu 2012. godine. Troškove izrade svih prototipova obezbediće SIEPA.

Pravo učešća na konkursu imaju sva fizička lica i privredna društva sa teritorije Republike Srbije, a konkurs je otvoren do 31. oktobra 2011. godine.

Propozicije konkursa i sadržaj konkursne dokumentacije mogu da se preuzmu na internet prezentaciji www.creativespaceserbia.com, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na 011 / 3398 545, 3398 772 ili elektronskim putem na milos.curcin@siepa.gov.rs. Nacionalni štand će biti smešten u okviru Super Studio Piu, koji se nalazi u popularnom delu Milana - Zona Tortona.

Prijava na konkurs će se vršiti putem interneta preko portala www.creativespaceserbia.com

Nakon završetka konkursa, žiri će doneti odluku o najboljim radovima, a kriterijumi kojima će se voditi su inovativnost, umetnički utisak, funkcionalnost, tehnička izvodljivost, i ekološki aspekt proizvoda.


 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


DOMIS ENTERIJERI
DOMIS ENTERIJERI
SREMSKA MITROVICA-LAĆARAK
www.domisenterijeri.com

MOGAL
MOGAL
BEOGRAD-ZEMUN
www.mogal.rs

BAN-INOX
BAN-INOX
STARA PAZOVA-NOVI BANOVCI
www.ban-inox.rs

DECOR FOIL
DECOR FOIL
BEOGRAD

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?