MARTINI GRADNJA
MARTINI GRADNJA
22320 INĐIJA, SRB
VOJVODE PUTNIKA B.B.

011 6304 208
062 587 192
062 587 153

MARTINI GRADNJA

Martini Gradnja je deo italijanske grupacije Martini Holding S.p.A. i prisutna je na tržištu Srbije od 2009. godine.

Martini Holding, sa svojim ograncima, vlasništvo je italijanske porodice Martini sa severa Italije gde se nalazi i glavna centrala.

Martini Gradnja nudi tehnički razvijena rešenja visokog kvaliteta, i u isto vreme vrednuje estetsko-formalni aspekt, stvarajući tako idealnu ravnotežu između arhitekture i građevine.

Martini Gradnja nudi proizvode koji su dizajnirani sa ciljem da omoguće što veći raspon između nosivih elemenata konstrukcije a da se pritom obezbedi izuzetan kvalitet elemenata. Prefabrikovana betonska konstrukcija se sastoji od elemenata koji se proizvode od vibriranog i prednapregnutog betona različitih dimenzija i profila, čime se omogućava realizacija i najzahtevnijih objekata u skladu sa kanonima arhitekture montažnih objekata. Od početka svog postojanja, 1970-ih godina, pa do danas, grupacija Martini je realizovala niz objekata koji svedoče o kvalitetu i radnim sposobnostima: od malih objekata za poljoprivredu do velikih višespratnih industrijskih i komercijalnih objekata.

Privredno društvo Martini Gradnja čine pokriveni proizvodni pogon od preko 20.000m² i upravna zgrada od 750m², a celokupni kompleks se prostire na preko 23ha u industrijskoj zoni u Inđiji.

Za potrebe izrade betonskih elemenata Martini Gradnja raspolaže sa najsavremenijom, potpuno automatizovanom, fabrikom betona koja omogućava kontinuitet kvaliteta i postizanje visokih marki betona.

Izrada elemenata u zatvorenoj hali sa sistemom za ubrzavanje sazrevanje betona zaparivanjem, tzv. „Steam Curing“, omogućava nezavisan rad od vremenskih uslova i spoljne temperature.

Visok stepen kvaliteta ugrađenih materijala, završna obrada i strogo kontrolisani parametri kvaliteta sa jedne strane, kao i strateška lokacija između Beograda i Novog Sada sa druge, omogućavaju firmi Martini Gradnja i visoku konkurentnost, brzinu transporta i montaže.