ALUMLIGHT SRBIJA
ALUMLIGHT SRBIJA
14000 VALJEVO, SRB
JASENICA B.B.

+972 52 5256192

ALUMLIGHT SRBIJA

Alumlight Srbija je srpski ogranak vodeće izraelske kompanije Alumlight Production LTD Israel koju je osnovao inženjer Yoram Raz 1991. godine. Kompanija je specijalizovana za projektovanje, razvoj, proizvodnju i distribuciju oplata i svih vrsta građevinskih sistema za betonske elemente. Od 2018. godine posluje van granica matične zemlje, kada je osnovano predstavništvo za Balkan u Srbiji.

Tokom svog dugogodišnjeg postojanja, Alumlight je bio izuzetno strog u pogledu kvaliteta opreme, usluga i kreativnih rešenja za izgradnju koju pruža, omogućavajući u isto vreme niske troškove rada i materijala u korist svojih klijenata. Zahvaljujući inteligentno osmišljenim proizvodima visokog kvaliteta, Alumlight nudi naprednu građevinsku opremu različitih vrsta i najisplativija inženjerska rešenja koja garantuju ekonomičnost i fleksibilnost prilikom gradnje. 

Alumlight je kompanija koja pruža sve usluge na jednom mestu u oblasti oplatnih sistema za izlivanje betona u visokogradnji i niskogradnji. Njena osnovna delatnost je iznajmljivanje i prodaja aluminijumske opreme za livenje zidova, ploča, stubova, mostova i temelja. Reč je o visokokvalitetnim proizvodima koji garantuju dug vek trajanja, dizajniranim da obezbede efikasnost prilikom izvođenja građevinskih radova.

Kompanija pruža jedinstvenu kombinaciju usluga inženjerskog projektovanja za sve inženjerske potrebe u polju oplatnih sistema, kao i usluge konsaltinga i pružanja stručne pomoći. Kvalifikovan tim Alumlight-a je u službi svojih klijenata počevši od prvih koraka u planiranju do nadgledanja primene sistema na licu mesta, pružajući stručnu pomoć, usluge nadzora i dozvola za livenje ukoliko je potrebno.

Najvažniji ciljevi kompanije Alumlight su:

  • Ostati vodeća kompanija u proizvodnji oplata i svih vrsta građevinskih sistema, uz održavanje nivoa kvaliteta proizvoda i njihovo trajno usavršavanje.
  • Pružanje najpogodnijih inženjerskih rešenja koristeći vrhunsku opremu i standarde.
  • Pružanje profesionalnih usluga visokog kvaliteta za klijente.
  • Predan rad na unapređenju ciljeva koji su u obostranoj koristi klijenata i zaposlenih.
  • Stvaranje pozitivnog, ohrabrujućeg i efikasnog radnog okruženja u profitabilnoj organizaciji.
  • Zapošljavanje iskusnih profesionalaca koji žele da napreduju u svom poslu.

Glavni proizvod Alumlight-a je RASTA – lagana i veoma čvrsta modularna aluminijumska oplata za zidove. Rad sa RASTA oplatom je veoma efikasan, štedi u radu i vremenu i smanjuje troškove izvođača radova.

Među vodećim proizvodima su i ALU DECK – aluminijumska stropna oplata, sistemi za izradu ploča POST&BEAM, aluminijumski i čelični nosivi tornjevi, modularni stolovi za izlivanje betona, oplate za jednostrani zid, kao i specijalno projektovani sistemi ALUBOX i ALUFORM.

Među klijentima su sve vodeće kompanije u oblasti građevinarstva u Izraelu - Afrika Israel, Shikun & Binui Group, Danya-Cebus, Electra construction, Tidhar, Ashtrom Group, Etzhashaked, kao i mnoge druge.