GRAĐEVINAR
GRAĐEVINAR
24109 SUBOTICA, SRB
ČEDE ŽICE 40

024 559 971
065 3037 115
024 559 971

GRAĐEVINAR

Građevinar d.o.o. iz Subotice je građevinska firma koja uspešno posluje u svojoj delatnosti od 1993. godine. Tokom ovih godina gradila je poverenje među klijentima kroz veliki broj izgrađenih novih stambenih kuća i zgrada, kao i nebrojeno više renoviranih postojećih objekata, pa je shodno tome učvrstila firmu sa kojom svaki investitor želi da sarađuje, jer je siguran da će imati pouzdanog i odgovornog izvođača radova.

Firma Građevinar pruža širok spektar usluga iz oblasti građevinarstva, sve u cilju potpunog zadovoljenja potreba i zahteva svojih klijenata, po sistemu „ključ u ruke“. Postala je poznata po izuzetno kvalitetno i precizno izvršenim tesarskim radovima na svim oblicima krovnih konstrukcija i terasa.

Dugogodišnje postojanje na tržištu pripisuje odnosu koji ima prema svakom pojedinačnom projektu. Poštovanje roka i kvaliteta jesu osnovni stubovi na kojima gradi poverenje, što joj je omogućilo da nastavi saradnju sa starim klijentima i u isto vreme pridobije nove.

Usluge koje pruža firma Građevinar su: krovopokrivački radovi, zemljani radovi, betonerski radovi, armirački radovi, tesarski radovi, keramičarski radovi, gipsarski radovi, limarski radovi, dizajn enterijera – izrada i projekcija 3D projekta, molerski radovi, vodoinstalacije i grejanje, električarski radovi.