CASA-CUSTOM ART&SOLUTIONS ALTERNATIV
CASA-CUSTOM ART&SOLUTIONS ALTERNATIV
11050 BEOGRAD, SRB
BOSANSKA 80 A

011 4089 275
069 3215 621

CASA-CUSTOM ART&SOLUTIONS ALTERNATIV

CASA - Custom Art & Solutions Alternative je nastala kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. U ponudi kompanije može se pronaći prvoklasan arhitektonski okov i sistemi pametnih rešenja za implementaciju u eksterijeru i enterijeru.

Brendovi iza kojih stoje su globalno poznati i jedan od prvih izbora arhitekata širom sveta. Bogat asortiman od preko 60.000 proizvoda sa isto toliko kombinacija, odlikuje dug vek trajanja, funkcionalnost, perfektna završna obrada i izvrstan dizajn.

Svi artikli podudaraju se sa evropskim specifikacijama i proizvedeni su po standardima najvišeg kvaliteta. Zaokružuju kompletan proces kvalitetnom ugradnjom, stalno dostupnim servisom i post-prodajnom podrškom.

Dorma sistemski partner, distributeri poznatih svetskih marki ESPERO, JUSTOR, OZONE, OPENERS & CLOSERS.

Portfolio proizvoda obuhvata:

SISTEMI ZA SIGURNOST I KONTROLU VRATA - automati za vrata, sistemi za kontrolu pristupa, dodatna oprema za vrata, padajući pragovi za vrata, antipanik sistemi za vrata, samozatvarajuće šarke za vrata, mehanizmi za fasadne zid zavese, 3D i 2D šarke za aluminijumska vrata, mehanizmi za otvaranje prozora.

SISTEMI ZA STAKLO - stakleni pregradni i klizni zidovi, klizna staklena i drvena vrata, dvosmerna klatno vrata i staklene pregrade, aluminijumski štokovi i okov za staklena vrata, staklene tuš kabine po meri.

AUTOMATSKA SENZORSKA VRATA - klizna automatska vrata, kružna/karusel vrata, automatska specijalna vrata.

MOBILNI AKUSTIČNI ZIDOVI - zastupnici ESPERO pokretnih pregradnih zvučno-izolovanih zidova/stena za zapadni Balkan - izvođenje radova - adaptacije - montaža – servis.