FIBRAN S.A.
FIBRAN S.A.
11160 BEOGRAD, SRB
MIRKA BANJEVIĆA 7

063 477 733
063 477 711
RODOLJUB IVANOVIĆ
SAŠA BOŽANIĆ

FIBRAN S.A.

ENERGIJSKI ŠTIT je ponuda sistemskih rešenja koje FIBRAN kao renomirani evropski proizvođač kroz distribuciju termoizolacionih proizvoda nudi i na srpskom tržištu.

U segmentu termoizolacija od ekstrudiranog polistirena, pod brend imenom FIBRANxps, svojim kapacitetima i kvalitetom, svrstava se među evropske lidere.

Kao proizvođač proizvoda od kamene vune, pod brend imenom FIBRANgeo, naprednom tehnologijom proizvodnje, postiže visok nivo i stabilnost kvaliteta, prepoznat od strane krajnjih korisnika na tržištima regiona i mediterana.

FIBRAN veliku pažnju posvećuje unapređenju i promociji kvaliteta. U skladu sa EN standardima, sertifikacija kvaliteta proizvoda proverena je najeminentnijim laboratorijama, nezavisnih instituta po čitavoj Evropi.

FIBRANxps termoizolacione ploče efikasno štite u najzahtevnijim okruženjima i sklopovima -  pod izuzetno visokim pritiskom i uslovima povišene vlažnosti, gde većina termoizolacionih materijala ne funkcioniše. Visoko opterećeni industrijski podovi ili izolacija temeljnih ploča pasivnih kuća, zeleni vrtovi ili parkirališta na inverznim krovovima, pozicije su na kojima FIBRANxps godinama uspešno dokazuje svoje performanse.

Izolacija od kamene vune, visokog kvaliteta, pod imenom FIBRANgeo, namenjena je efikasnoj toplotnoj, a istovremeno i zvučnoj i protivpožarnoj izolaciji.  Negorivi proizvodi klase A1 zadržavaju svoje izolacione sposobnosti i ključni su elementi kod konstrukcija izloženih izuzetno visokim temperaturama bilo u građevinarstvu, industriji ili brodogradnji.

FIBRAN Srbija, u formi predstavništva, pruža podršku u distribuciji i promociji proizvoda od ekstrudiranog polistirena FIBRANxps i od kamene vune FIBRANgeo. U okviru svojih aktivnosti, FIBRAN Srbija, sarađuje sa projektantima arhitekture ili konstrukcija, izvođačima i vršiocima nadzora i pomaže pri izboru rešenja za termoizolaciju konstruktivnih sklopova i sistema.

Za postizanje visokog nivoa energetske efikasnosti, sve do nivoa pasivnih kuća, FIBRAN nudi dokazana rešenja za:

  • Fasadne zidove (kontaktne fasade, ventilisane fasade, obzidane fasade-sendvič zid, prefabrikovane fasade, perimetarske zidove…).
  • Podove i međuspratne konstrukcije (industrijiski podovi, klasični podovi, montažni podovi…).
  • Ravne i kose krovove (zeleni krovovi, prohodni krovovi, slagani krovovi, parkirališta, krovne terase, potkrovlja, izolacija kosog krova sa spoljnje strane…).
  • Konstrukcije u zemlji (podrumski zidovi, temeljne ploče, podovi na tlu, saobraćajnice…).
  • Unutrašnje izolacije (pregradni zidovi u sistemu suve gradnje i zidani, spušteni plafoni, dodatna i naknadna izolacija zidova i plafona…).
     

FIBRAN nudi predloge i ponude za ostvarivanje ENERGIJSKOG ŠTITA objekata, putem sajta, društvenih mreža ili direktnim kontaktom:
www.fibran.rs
www.facebook.com/FibranSrbija
fibran@fibran.rs