Neimari solidarni

23.05.2014. | Dnevnik

Više građevinskih firmi aktivno se uključilo u pomoć poplavljenim područjima donacijama materijala vrednosti od više miliona dinara, a njihovi zaposleni angažovani su i na radovima za odbranu od poplava, saopštio je „Sindikat radnika građevinarstva IGM Srbije“.

Zaposleni u cementari „Lafarž“ iz Beočina u prethodna dva dana otpremili su 120 kamiona peska u vrećama i rinfuzi, vrednosti pet miliona dinara. Zaposleni u „Lafaržu“ su porodicama koje su u prihvatnim centrima poslali sredstva za higijenu, hranu i ćebad vrednosti 1,5 milion dinara.

Radnici i poslovodstvo cementare „Titan“ u Kosjeriću opredelili su po jednu dnevnicu zaposlenih, a u istom iznosu i poslovodstvo će uplati na račun Republike Srbije i lokalne samouprave Kosjerića jednaku sumu.

Zaposleni u građevinskom preduzeću PIM „Ivan Milutinović“ Beograd, takođe su bili angažovani u humanitarnim akcijama, i tokom prethodnih dana isporučili su pola miliona vreća s peskom za poplavljena područja, posebno za Obrenovac, Šabac, Sremsku Mitrovicu, postrojenja Termoelektrane „Nikola Tesla“ i Beograd. Kompanija „Ratko Mitrović“ iz Beograda je u svojim objektima u Dobanovcima obezbedila smeštaj za 120 postradalih u poplavama.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Lepa 20.11.2018.
Šta je sa nelegalnim objektima koji su izgr...
D 17.11.2018.
I sta ce se videti sa tog tocka koji ce bit...
Kordunas 12.11.2018.
Nadamo se skorom početku radova i kraju tog...
Dragica 09.11.2018.
Ma kako da ne...bas joj verujemo.
Neš 01.11.2018.
Komentara 0 tako će i ostati to je sve lep...