INFONET-468X60-BANNER

BASF lansira na tržište Master Builders Solutions®, svetsku liniju proizvoda za građevinarstvo u Evropi

14.02.2014. | Gradjevinarstvo.rs

BASF je objavio da lansira na tržište svoju najnoviju proizvodnu liniju, Master Builders Solutions, namenjenu građevinarskom tržištu u Evropi. Ova svetska proizvodna linija jača usmeravanje BASF-a ka industriji i odražava posvećenost ove kompanije u cilju obezbeđivanja proizvoda i rešenja prilagođenih građevinarstvu iz samo jednog izvora.

Master Builders Solutions donosi brojne uspešne specijalizovane proizvode poput Master Builders®, Glenium® i Ucrete®. "

- Ova svetska linija proizvoda predstavlja naredno poglavlje u stoletnoj istoriji naprednog razvoja rešenja za građevinarstvo. Proizvodna linija Master Builders Solutions predstavlja povezani pristup koji nam omogućava da se bolje upoznamo sa izazovima samostalne gradnje naših kupaca i poslovnih partnera – naveo je Dr Tilman Krauč, Predsednik sektora Građevinskih hemikalija pri BASF-u.

Naša proizvodna linija za sve građevinske izazove

Portfolio proizvoda i usluga proizvodne linije Master Builders Solutions obuhvata raznovrsna hemijska rešenja za novu gradnju, održavanje, popravku i obnovu zgrada kao i celokupne infrastrukture. Ona pokriva različite proizvodne segmente kao što su aditivi za beton, aditivi za cement, rešenja za miniranje i prokopavanje tunela, hidroizolacija, zaštita i popravka betona, zaptivne mase i podne obloge visokog kvaliteta.

Uz asortiman proizvoda i usluga koje nudi proizvodna linija Master Builders Solutions, tu je i novi, globalni sistem naziva. Jedinstvena globalna terminologija predstavlja ovaj portfolio proizvoda na jasan i lako razumljiv način i time pomaže BASF-u da kupcima i poslovnim partnerima širom sveta obezbedi proizvode i usluge visokog kvaliteta.

- Celokupni sastav proizvodne linije Master Builders Solutions nudi više jednostavnosti i optimalno usmerenje ka našim kupcima širom sveta. Ona nam omogućava da što bolje predstavimo našu kompetenciju, veštinu i iskustvo u hemijskim rešenjima za građevinarstvo – rekao je Filip Klej, šef Građevinskih hemikalija Evropa, i dodao: Sada ćemo pokazati našu jedinstvenu povezanost sa našim kupcima i poslovnim partnerima, kao i to koliko smo uzbuđeni što tokom februara i marta prednjačimo u mnogim dešavanjima širom Evrope.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LAFARGE-300X250-BANNER
MAKSPLAST-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;