INFONET-468X60-BANNER

Kompanija „Icopal“ proslavila prvu godinu poslovanja u Srbiji

11.12.2013. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija „Icopal“, podružnica kompanije „Villas“ iz Austrije, jedne od najvećih proizvođača hidroizolacionih materijala na bitumenskoj bazi sa višedecenijskim renomeom, proslavila je juče (10. decembra) u hotelu Holiday Inn u Beogradu prvih godinu dana poslovanja u Srbiji.

Prema rečima Dejana Đokića, komercijalnog direktora kompanije „Icopal“, hrabrost i vizija koju je matična austrijska kompanija „Villas“ prikazala otvaranjem podružnice u Srbiji u vreme ekonomske krize pokazala se kao ispravna odluka. Gospodine Đokić je istakao da je u prvih godinu dana poslovanja zabeleženo rast poslovanja koji je prevazišao očekivanja prilikom osnivanja kompanije, i ovom prilikom se zahvalio svim domaćim i inostranim partnerima.

Kompanija „Villas“ iz Austrije, jedan od najvećih proizvođača hidroizolacionih materijala na bitumenskoj bazi sa višedecenijskim renomeom, osnovala je u avgustu 2012. godine kompaniju "Icopal" sa sedištem u Beogradu - Dobanovci.

U ponudi kompanije „Icopal“ Beograd mogu se pronaći svi hidroizolacioni materijali za zaštitu objekata. Kompanija nudi širok asortiman za: ravne, kose i zelene krovove, mostovnu i građevinsku hidroizolaciju - oksidirane, plastomerne, elastomerne bitumenske trake, bitumeske premaze, paste i mase, polimer bitumen za puteve, bitumenske šindre, paropropusne folije, savremeni sistem za pokrivanje objekata na bazi polikarbonata Fast lock.

U prodajnom asortimanu pored „Vilasovih“ bitumenskih proizvoda nalaze se i proizvodi ostalih fabrika koje posluju u sastavu najveće grupacije za proizvodnju hidroizolacija „Icopal“ - Danska.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;