Mihael Šumaher je novi ambasador marke Hörmann

30.11.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Mihael Šumaher je novi ambasador grupacije Hörmann. Najuspešniji vozač formule 1 svih vremena i vodeći evropski proizvođač vrata su dogovorili dugoročnu partnersku saradnju koja će krenuti početkom 2013. godine. Mihael Šumaher će se kao predstavnik preduzeća koje posluje širom sveta pobrinuti za to da marka Hormann bude još poznatija.

„Radujemo se što smo uspeli da pridobijemo svetski poznatog i cenjenog Mihaela Šumahera za ambasadora marke Hormann“, kaže Martin Hormann, jedan od suvlasnika firme Hormann. „Mihael Šumaher je već dugi niz godina simbol za uspeh, ambiciju, iskustvo, opčinjenost tehnikom i porodične vrednosti – i time savršeno odgovara porodičnom preduzeću kao što je Hormann, koje se razvilo u vodećeg evropskog ponuđača kvalitetnih vrata, garažnih vrata i motora.

I Mihael Šumaher veruje u novonastalo partnerstvo: „Marka Hormann je za mene pojam još od početka moje karijere. Još su tada bila na našoj stazi za karting postavljena Hormann-ova industrijska vrata, a i današ još viđam njihove proizvode na mnogim stazama formule 1, kao što je u Španiji, na Nirnburgringu ili Šangaju.“

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Da li će projekat "Beograd na vodi" značajno pokrenuti građevinarstvo u Srbiji?
Faruk 23.04.2017.
Molim vas recite mi kolika je cjena, unutra...
vladimir 18.04.2017.
jel se to planira da most bude nastavak Mir...
mujo 13.04.2017.
Kada cemo mi da napravimo takav lift.
Mirjana 06.04.2017.
Postovani gospodine Kovacevic, slazem sa ...
Bojan 06.04.2017.
I treba da kosta kad ste dozvolili direktor...