Mihael Šumaher je novi ambasador marke Hörmann

30.11.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Mihael Šumaher je novi ambasador grupacije Hörmann. Najuspešniji vozač formule 1 svih vremena i vodeći evropski proizvođač vrata su dogovorili dugoročnu partnersku saradnju koja će krenuti početkom 2013. godine. Mihael Šumaher će se kao predstavnik preduzeća koje posluje širom sveta pobrinuti za to da marka Hormann bude još poznatija.

„Radujemo se što smo uspeli da pridobijemo svetski poznatog i cenjenog Mihaela Šumahera za ambasadora marke Hormann“, kaže Martin Hormann, jedan od suvlasnika firme Hormann. „Mihael Šumaher je već dugi niz godina simbol za uspeh, ambiciju, iskustvo, opčinjenost tehnikom i porodične vrednosti – i time savršeno odgovara porodičnom preduzeću kao što je Hormann, koje se razvilo u vodećeg evropskog ponuđača kvalitetnih vrata, garažnih vrata i motora.

I Mihael Šumaher veruje u novonastalo partnerstvo: „Marka Hormann je za mene pojam još od početka moje karijere. Još su tada bila na našoj stazi za karting postavljena Hormann-ova industrijska vrata, a i današ još viđam njihove proizvode na mnogim stazama formule 1, kao što je u Španiji, na Nirnburgringu ili Šangaju.“

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Da li će projekat "Beograd na vodi" značajno pokrenuti građevinarstvo u Srbiji?
mujo 20.03.2017.
Zasto mi ne napravimo tako nesto.
Ognjen 16.03.2017.
Poštovani,
nisu roditelji krivci. Oni ...
Vlada 13.03.2017.
Kada se ne zurim, najednostavnije mi je pre...
Monika 10.03.2017.
Strasno! Svi su mogli u vazduh da odu.
mujo 09.03.2017.
Svedjani,u svemu su najbolji.