INFONET-468X60-BANNER

Revitalizacija deonice magistralnog puta kroz Bačku Topolu do kraja 2012. godine

11.09.2012. | Tanjug

Revitalizacijom deonice magistralnog puta M22.1 kroz Bačku Topolu, u dužini od 5,5 kilometara, biće završeno obnavljanje i proširenje oko 33 kilometra te saobraćajnice, što je nešto više od trećine ukupno planiranih radova predviđenih projektom JP "Putevi Srbije".

- Prema tom projektu planirana je modernizacija putnog pravca od Horgoša do Srbobrana u ukupnoj dužini od 95 kilometara, a za sada je revitalizovana i proširena deonica od Subotice do Bačke Topole - izjavio je danas Tanjugu Izvršni direktor izgradnje u kompaniji "Voj put", koja je izvođač radova, Vukoslav Vukoslavović.

U okviru revitalizacije magistralnog puta kroz Bačku Topolu biće izgrađene i dve kružne raskrsnice kojima će se poboljšati bezbednost u saobraćaju, a oko 1,5 kilometar puta od izlaza iz naselja će biti proširen sa 6 na 7 metara.

Kako je Vukoslavović objasnio sada su u toku radovi na skidanju asfalta koji će biti zamenjen novim, kvalitetnijim asfaltom betonom sa polimer bitumenom, pa se zbog toga savetuje vozačima povecana pažnja u saobraćaju.

- Dok traju radovi na toj deonici saobraćaj će se naizmenično propuštati, a učesnici u saobraćaju treba da se pridržavaju gradilišne signalizacije, što će olakšati posao putarima kompanije" Vojput" - poručio je Vukoslavović.

On je takođe podsetio da je Magistralni put M 22.1 iz pravaca Subotice ka Bačkoj Topoli, čija je revitalizacija počela pretprošle, a intezivirana prošle i ove godine, proširen po standardima sa 6 na 7,70 metara.

- Modernizacija tog državnog puta, nakon što budu završeni radovi kroz Bačku Topolu planirani do kraja godine, biće nastavljena ka Srbobranu - najavio je Vukoslavović.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;