INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Otvoren Sajam građevinarstva u Kragujevcu

02.03.2012. | E-kapija

Šesti Sajam građevinarstva otvoren je juče na "Šumadija sajmu" u Kragujevcu, a trajaće do subote - 3. marta.

Slika - Sa prošlogodišnjeg sajma

Izložbeni kapaciteti su popunjeni, kažu u menadžmentu "Šumadija sajma", a u Inženjerskoj komori Srbije – regionalnoj kancelariji u Kragujevcu, partneru u organizaciji ovog događaja, najavili su dvodnevne stručne seminare i predavanja i istakli prvu prezentaciju novovosnovanog "Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja"

Sajam građevinarstva u Kragujevcu će ove godine okupiti oko 40 izlagača iz oblasti građevinske industrije koji će, pre svega stručnoj javnosti, predstaviti razne vrste savremenog građevinskog materijala, pogodnog za izvođenje u svim uslovima, građevinske firme i projektne biroe.

Kako je rekao Ivica Samailović, generalni direktor "Šumadija sajma", ove godine se veliki broj izlagača sam javio, interesujući se za uslove izlaganja i prezentacija na ovom sajmu, što govori u prilog činjenici da je Sajam građevinarstva u Kragujevcu etablirana manifestacija u stručnim krugovima, ali i da je sam region Šumadije interesantna građeviska zona, sa velikim brojem investitora u oblasti izgradnje, posebno stanogradnje.

Za sve zainteresovane ulaz na sajam je slobodan. Radno vreme je od 10 do 18 časova, a manifestacija se organizuje uz podršku kompanije "Tri O" iz Aranđelovca.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;