INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Izložba radova studenata Usmerenja za projektovanje nameštaja i enterijera

16.11.2011. | Gradjevinarstvo.rs

U toku trajanja Međunarodnog sajma nameštaja, do 20. novembra može se posetiti izložba radova studenata Usmerenja za projektovanje nameštaja i enterijera, odseka Prerada drveta, Šumarskog fakulteta, na Beogradskom sajmu (Hala2/NivoC), organizovanu u tri tematske celine.

U okviru prve, posetioci imaju priliku da se upoznaju sa rezultatima prve studentske radionice za dizajn paviljona, organizovane na Šumarskom fakultetu, pod nazivom POKRENI SE, koja je, na istom zadatku, uspešno okupila studente osnovnih akademskih studija, usmerenja Projektovanje nameštaja i enterijera, i studente master modula Oblikovanje proizvoda od drveta. Rezultat je koncept paviljona namenjenog studentima, koji će se u narednom periodu realizovati u prostoru Šumarskog fakulteta.

Druga celina obuhvata predstavljanje rezultata prošlogodišnjeg studentskog konkursa za opremanje enterijera KLUPA ZA HOL I HODNIKE ŠUMARSKOG FAKULTETA, čiji rezultat je višenamenski proizvod kluPΛ, kao konkursni rad realizovan u saradnji sa Centrom za projektovanje enterijera i nameštaja, i predstavlja odgovor na stvarne potrebe u enterijeru Šumarskog fakulteta.

Posetioci će takođe imati priliku da pogledaju i deo Prve kolekcije prototipova nameštaja na Univerzitetu u Beogradu, od ukupno 31. rada, 24 autora, poklonjenih Šumarskom fakultetu, a realizovanih u proteklih šest godina (od kojih su četiri uvrštena u proizvodni program kompanije Simpo), a u sklopu promocije održivog stvaralaštva i podrške mladim talentima, Centra za projektovanje enterijera i nameštaja na Šumarskom fakultetu u Beogradu.

Rukovodilac projekta/mentor: docent Jelena Matić

Mentori radionica: dia Miljana Nikolić, dia Milica Dejanović

Prijatelji izložbe: Novi drvni kombinat, Wood World Trading, LKV Centar, Estia, SrediDom.com, LikerBox.com

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;