INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

IPI B2B - prvi svetski internet portal za investicije u nekretnine

03.08.2011. | E-kapija

IPI B2B (International Property Investment B2B) prvi je svetski internet portal za investicije u nekretnine, namenjen profesionalcima. Sajt pokriva više od 120 zemalja i ima mrežu od preko 25 agenata. Dynamic Communications Group, osnivač i organizator BeLRE sajma nekretnina i investicija, sa sedištem u Beogradu, zvanični je predstavnik IPI B2B portala u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini.

IPI B2B je koncizna i prilagodljiva umrežavajuća platforma za graditelje, javne institucije, arhitekte, investitore, krajnje korisnike i obuhvata sve segmente industrije (komercijalne nekretnine, maloprodajne, kombinovane projekte, hotele i turizam, rezidencijalne, javne i projekte nastale iz javno-privatnih partnerstava) širom sveta.

"Želeli smo da povežemo donosioce odluka u razvoju nekretnina širom sveta i omogućimo im da, bez dodatnih troškova, iz komfora sopstvene kancelarije, u virtuelnom okruženju, lako i efikasno organizuju sastanke. IPI B2B je veoma složen i zahtevan projekat, prvi koji pokriva čitav svet. Sigurna sam da će se balkanske zemlje, u kojima ima mnogo mogućnosti za investiranje, vrlo brzo, preko našeg portala, povezati sa investitorima u svetu", izjavila je Barbara Iftimiju (Barbara Efthymiou), direktorka IPI B2B portala.

IPI B2B je idealno mesto za promociju projekata, pronalaženje mogućnosti za investiranje, reklamiranje usluga, informisanje o novostima u industriji i uspostavljanje strateških partnerstava, podjenako za investitore, graditelje, konsultante, advokate, menadžere projekata, inženjerske kompanije i sve ostale učesnike u tržištu razvoja nekretnina.

"Dovoljan je samo jedan klik mišem i možete da krenete u virtuelni obilazak projekata koji su već izgrađeni ili će tek biti izgrađeni, širom sveta, i u svim segmentima industrije. Za nas je veliko zadovoljstvo da sarađujemo sa menadžmentom ovog portala, kao i čast što smo izabrani za zvaničnog predstavnika IPI B2B portala za skoro sve zemlje bivše Jugoslavije", izjavila je Dušica Gaković, partner i jedan od osnivača Dynamic Communications Group.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;