Regionalni telekomunikacioni centar VIP mobile u Kragujevcu

20.07.2011. | Šumadija Press

Mobilni operater VIP mobile izgradiće u Kragujevcu regionalni telekom centar površine oko 3.000m2. Ugovor o zakupu zemljišta juče su u Skupštini tog grada potpisali predsednik Upravnog odbora VIP mobile Tanasis Katirumpas, član UO te kompanije Darko Parun, gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović i direktor preduzeća za izgradnju grada Veljko Merdžan.

Gradonačelnik Stevanović je izrazio zadovoljstvo zbog ulaganja VIP-a i prepoznavanja značaja Kragujevca u Srbiji.

Darko Parun je novinarima rekao da će taj regionalni telekomunikacioni centar u Kragujevcu zadovoljiti potrebe korisnika u tom gradu, ali i drugim gradovima u Srbiji. "Ova kompanija je na tržištu Srbije do sada investirala 700 miliona evra", naveo je, a predstavnici kompanije VIP mobile nisu govorili o vrednosti investicije.

Centar će biti izgrađen na zemljištu od 20 ari u zoni Servis dva koje je operater zakupio od grada Kragujevca po ceni od 8.000 evra po aru. Ugovor je potpisan na period od 99 godina. Najavljeno je da će u najkraćem roku, odnosno za dve do tri nedelje, nadležni izdati građevinske dozvole kako bi gradnja mogla da počne. Objekat treba da bude završen za 6 do 8 meseci.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
solis 14.07.2018.
Novi Sad je malo ispod radara, ali gradi se...
w 11.07.2018.
Koliko MHE je izgradjeno u evropskoj uniji?...
Goran 07.07.2018.
Molim Vas da mi odgovorite da li neko u Srb...
mirko 07.07.2018.
Mogu li sa namenskim OSB plocama natkriti t...
Elmer 06.07.2018.
Pozdrav jedno laičko pitanje - ukoliko se o...