INFONET-468X60-BANNER

"Mega" predstavlja panel tapete – Novost na našem tržištu

22.06.2010. | eKapija

Novina u ponudi kompanije "Mega" i potpuna novost na domaćem tržištu su panel tapete "A.S. Creation" iz Nemačke.

Reč je o tapetama koje se prodaju u samo jednoj rolni, širine 0,7m i visine 3m, gde je ideja da se samo jednim panelom dekoriše zid u prostoriji i time u njega unesu svežina i dinamika.

Konceptualno se razlikuje od tapeta upravo po tome što se na zid nanosi samo jedan jedini panel, a efekat primene je zanimljiv i obogaćuje enterijer.

Dimenzije panel tapeta prilagođene su visini standardnih zidova, dok širina omogućava primenu i u sasvim malim prostorijama, saopštila je kompanija "Mega".

Panel tapete na podlogu se nanose kao standardne tapete i mogu se aplicirati na okrečene zidove, ali i na zidovima na kojima postoje tapete u drugom dezenu.

Ovakvom filozofijom otvara se neograničen prostor za kombinovanje i krajnji efekat i izgled zidova, tako da granice primene panel tapeta zavise samo od kreativnosti.

U kolekciji panel tapeta koje nudi "Mega" nalazi se ukupno 20 različitih dezena, a ponuda je formirana tako da može da zadovolji zahteve klijenata različitih životnih stilova: od modernih i urbanih, preko futurističkih dezena, pa do geometrijskih i cvetnih motiva koji se mogu uspešno kombinovati i u klasičnim i u modernim enterijerima.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;