INFONET-468X60-BANNER

Obnova prometne ulice na Čukarici u naredna tri meseca

24.08.2018. | Beoinfo

Tokom predstojećeg perioda nastavljaju se radovi na uređenju gradskih saobraćajnica što će prouzrokovati zatvaranje ulica za saobraćaj, odnosno promene režima saobraćaja. Tokom radova na redovnom održavanju kolovoza, koje izvodi JP Putevi Srbije, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Blagoja Parovića i celokupna rekonstrukcija će biti završena za tri meseca.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je radove koji su juče (23.08.2018) počeli i tom prilikom rekao da ova ulica veoma prometna jer povezuje Košutnjak sa Požeškom ulicom i nadalje s centrom grada, a njome prolazi i javni gradski prevoz.

– Obezbeđena su sredstva da se ove godine rekonstruiše kilometar ove ulice, što će se raditi u dve faze. Prvih šeststo metara, to jest deo do Trešnjevačke ulice biće završen za oko mesec dana, a nakon toga preostalih četiristo metara, gde predstoje obimniji radovi na vodovodu i kanalizaciji, za još dva meseca – rekao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika se osvrnuo na plan grada da u narednih deset godina bezmalo sve ulice u Beogradu budu obnovljene kako treba, što znači po svim zadatim standardima i na osnovu procena opterećenja Instituta za puteve ili drugih nadležnih institucija kako bi dugo trajale. Takođe, dodao je Vesić, akcenat nije samo na ulicama u centru grada, već se radovi ravnomerno raspoređuju kako bi infrastruktura bila valjana svuda u Beogradu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;