INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Širbegović zavšava radove na montaži objekta "Delta Planet" u Banja Luci

18.07.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Širbegović ovih dana završava radove na montaži AB montažne konstrukcije na objektu „Delta Planet“ u Banja Luci.

Realizacija ovog projekta podrazumevala je visoki stepen angažovanosti i inženjerskih rešenja, objekat je smešten u IX seizmičkoj zoni na površini od cca 62.500m² prostora.

- Lokacija objekta i zahtevi po pitanju seizmike podrazumevali su nestandardnu primenu konstrukcije za šta smo zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu osigurali sistem koji je prepoznat na sličnim projektima u regionu - rekli su iz kompanije Širbegović.

Delta planet Banja Luka

Širbegović zavšava radove na montaži Delta Planet u Banja Luci

- Stručan tim i kapaciteti u proizvodnji omogućavaju nam partnerske odnose se najvećim firmama koji upravo u nama vide sigurnost kada su u pitanju rešenja i realizacija - dodali su iz ove kompanije.

- Ponosni smo što radimo sa najrenomiranijim firmama u regionu na izuzetno značajnim i zahtevnim projektima gde zajedno sa ostalim učesnicima postavljamo nove standarde u građevinarstvu. Kvalitet naših proizvoda i zadovoljstvo kupca ostaje naše stalno opredeljenje kao najbolja garancija za uspešno poslovanje - izjavili su iz Širbegovića.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;