INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kroz Grdelicu do mora možda auto-putem, a možda i ne

27.04.2018. | B92

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da se na izgradnji auto-puta kroz Grdeličku klisuru rade od sedam ujutru do ponoći.

- Tunel Predejane na Koridoru 10 potpuno je završen, auto-put kroz Grdeličku klisuru će od juna biti prohodan, negde u punom, negde u poluprofilu, videćemo da li ćemo ga pustiti na taj način ili ćemo da sačekamo do jeseni kada će sve biti gotovo - izjavila je Mihajlović a prenosi Ministarstvo.

- Uskoro idem ponovo u Grdelicu, jer hoću da obiđem radnike koji tamo rade gotovo danonoćno, kako bi do početka leta završili što više mostova i auto-puta. Koridor 10 se završava, imamo 17 miliona više vozila na našim putevima i ponosna sam zbog toga - rekla je Mihajlovićeva.

Potpredsednica Vlade je istakla da je za Srbiju najvažnije regionalno povezivanje, jer je to pitanje boljeg životnog standarda građana.

- Gradimo prugu Beograd-Budimpešta, počinjemo izgradnju auto-puta mira Niš-Merdare-Priština, do kraja godine završićemo projektnu dokumentaciju za auto-put Beograd-Sarajevo, rekonstruišemo prugu Beograd-Bar, gradimo Koridor 11 ka granici sa Crnom Gorom. To je samo deo projekata koji su pred nama. Jer to je pitanje ekonomije i novih investicija, što je najvažnije za bolji život građana - rekla je ona.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;