INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Napreduju radovi na izgradnji pristupne petlje budućeg auto-puta Beograd-Požega kod Mislođina

13.03.2018. | Opština Obrenovac

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišao je juče (12.03.2018) sa svojim saradnicima, radove na izgradnji pristupne petlje budućeg auto-puta Beograd - Požega u Mislođinu. On je tom priliko objasnio da ceo projekat podrazumeva izgradnju pet velikih građevinskih objekata.

- Prvi je pomoćna saobraćajnica na koju će biti usmeravan saobraćaj ka Beogradu, drugi je tobogan sa ogromnim nadvožnjakom koji će ići od „Male Kolubare” do naselja Kovančina, to jest, kuda trenutno ide saobraćaj, treći objekat je sama petlja, četvrto je niz uređenih vodotokova, a peti objekat je kružni tok - kazao je Čučković. On smatra da će Obrenovac imati moderan i pre svega bezbedan ulazak u grad koji će biti izgrađen po uzoru na sve evropske gradove.

- Ovde ćemo imati pakleno proleće i leto što se tiče radova, i nećemo se zaustaviti naredne dve godine dok ne budemo sve završili. Naša uloga je da ovde budemo budni sve vreme zato što imamo niz prilaznih kanala iz naselja Kovančina, kao i iz Bariča. Takođe, stvorićemo mogućnost da ovi hektari dobiju privrednu namenu, nećemo se zaustaviti sa drugom fabrikom kompanije „Mei Ta”, koju počinjemo za nekoliko dana, već ćemo težiti da još neke investitore dobijemo u našem gradu i da, zaista, ovaj deo Obrenovca bude na ponos svih nas - zaključio je Čučković.

Član Veća Miloš Stanković je istakao da čelnici opštine svakog četvrtka održavaju redovne sastanke sa izvođačima radova na trasi Koridora 11. On je istakao da je svakodnevna budnost opštinskog rukovodstva prisutna na ovom projektu kao i na svim ostalim projektima koji su u interesu opštine Obrenovac, kako bi sve teklo u skladu sa planiranom dinamikom.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;