INFONET-468X60-BANNER

Otvoren Mapei trening centar

01.02.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Dok raste potražnja za Mapei proizvodima na tržištu, kompanija Mapei Srbija pažljivo osluškuje potrebe i zahteve profesionalnih izvođača. Tako se, između ostalog, ukazala potreba za formiranjem centra za obuku za rad sa Mapei materijalima, gde bi svi zainteresovani sadašnji i budući korisnici mogli da dobiju informacije o aktuelnim proizvodima, saznaju sve o njihovoj praktičnoj primeni i lično ih isprobaju kroz pokazne vežbe.

Kompanija Mapei Srbija je u okviru svog distributivnog centra aktivirala prostor gde se tokom cele godine mogu održavati teorijska i praktična edukacija, kako postojećih tako i novih izvođača. Zamišljeno je da kroz jednodnevne obuke zaposleni u Mapei tehničkoj službi pruže neophodnu individualnu podršku izvođačima u primeni Mapei materijala. Kroz novi koncept prezentacija izvođači mogu da steknu kompletnu sliku o proizvodima, jer se odmah nakon teorijskog dela prelazi na praktičan rad kada učesnici imaju priliku da predstavljene proizvode probaju i testiraju na pripremljenim uzornim poljima, uz instruktažu stručnih lica iz kompanije Mapei i asistenciju prezentera.

Slika 1. Mapei trening centar

Cilj predstavljanja materijala kombinacijom teorijskog i pokazno-praktičnog dela jeste da se u praksi koriste kompletna sistemska rešenja, da se steknu sva potrebna znanja i veštine za pravilnu ugradnju materijala, kao i da se izbegnu greške do kojih dolazi usled nestručne i neadekvatne primene. Osim toga, u skladu sa savremenim svetskim trendovima u građevinarstvu koje kompanija Mapei prati u svom poslovanju u zemlji i širom sveta, na treninzima se akcenat stavlja na ekološke materijale i sisteme za zelenu gradnju i očuvanje životne sredine.

Mapei trening centar omogućava stručnom osoblju da pruži potpune informacije o proizvodima ne samo profesionalnim izvođačima već i arhitektama, projektantima, investitorima, predstavnicima institucija iz oblasti građevinarstva i drugim licima iz građevinskog sektora.

Slika 2. Mapei trening centar

Mapei trening centar pruža mogućnost edukacije izvođača za rad sa sledećim linijama proizvoda:

  • Linija proizvoda za polaganje i fugovanje keramičkih pločica i proizvoda od kamena.
  • Linija proizvoda za parket.
  • Linija proizvoda za epoksidne, industrijske i dekorativne podove.
  • Linija proizvoda za hidroizolaciju.

Prijava za učešće na treninzima: putem e-mail-a tehnika@mapei.rs ili pozivom na broj 011 4046 968.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;