INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Završena petlja kod Nove Pazove

21.12.2017. | RTV

Nakon što su radovi na izgradnji nove petlje u Novoj Pazovi konačno privedeni kraju, privremena saobraćajna signalizacija je uklonjena, te je uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja na auto-putu Beograd - Novi Sad u oba smera u ovom delu zone.

Na petlji koja je izgrađena na mestu gde se ukrštaju auto-put E-75 i lokalni put Vojka - Stari Banovci postavljene su instalacije javnog osvetljenja i zaštitne odbojne ograde, urađena je vertikalna i horizontalna signalizacija i izvršena je sanacija nadvožnjaka.

Realizacijom ove investicije, staropazovačka opština postala je jedna od retkih u Srbiji sa većim broja uključenja i isključenja na auto-put čime je rešen problem onih koji svakodnevno putuju do Beograda ili Novog Sada, ali i problem pojačanog saobraćaja, pre svega teretnih vozila, u samom naselju.

Posle četiri decenije, Novopazovčanima je konačno omogućen pristup auto-putu.

Novopazovačka petlja povezuje i dva auto-puta: Beograd - Novi Sad i Beograd - Zagreb. Podsećamo, više od milion evra izdvojila je Opština Stara Pazova, dok je ostatak sredstava obezbedilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;